44

Путин.и.КимЧенУм

преди 6 години

Мога да намаля ако си поискам и цените на имотите в ню йорк централна част и да ги изравня с банско или видин ...ае въобще к' вот си пожелая

43

otgore

преди 6 години

хахах продавали заради кредити, бягат от тоя *** наречен булгария.. само че сега трябва да намерят по големи балами от тях, за да продадът тея кошари дето са ги взели.

42

Анонимен

преди 6 години

В Банско таксите за поддръжка и ремонт вървят обикновено от 5 до 14 евро на квадрат на година. Има неинформирани, които купуват без да са наясно с таксите. Иска се договора с поддържащата фирма и решението на събранието на собствениците за последната година относно таксите. Масово се премълчават такси. Тъй като собствениците са масово в чужбина, управителят има пълномощни да ги представлява и си гласува високи такси. Впечатленията ми са от преди 2 години.

41

Анонимен

преди 6 години

Банско го налазиха руснаците и цивилизованите хора се изнасят от там.

40

JJIvanov

преди 6 години

Банско е много атрактивно с огромния брой лечебни минерални извори в радиус от 46 км ..Няма подобно нещо като курорт в света.

39

Анонимен

преди 6 години

Ама тези англичани не четат ли пеевските вестници и не гледат ли боковските телевизии?Че тука е раят на земята,даже и в химна го има...

38

Шльоко

преди 6 години

Ами да изпращат там бежанците,какво ги натрисат по населените места.И без това в Банско хората вече ходят само да си купят евтино вино,и ,,Бански Старец''.Поне няма да стои безлюдно.

37

Анонимен

преди 6 години

Тия дето се готвят да купуват в северна Гърция, понее било евтино, нека знаят че данъка на среден апартамент в Солун е около 5-6 хил. евро годишно.

36

Анонимен

преди 6 години

К"ъв ще го държа като купя там. Даже и да мога, нищо няма да купя в Банско

35

дедо Ташунко

преди 6 години

Мили хора, от коментарите се убеждавам колко много на брой умни българи има тук. Цените ще падат още, защото чужденците не са правени в ду.*** и веднага им става ясно колко рекет има в родината. По-добре да си купят имоти на Канарските острови, В Испания, Южна Франция, Австрия, отколкото при банскалии с 2 пръста чело. Такива са макетата, с високи претенции и гра.бо.дерници. Банско е под всякаква критика, във всяко отношение. Лифтове, бетон и фирма "Юлен". Знае ли някой кой стои зад нея?

34

Анонимен

преди 6 години

Не съм се интересувал от цените на имотите в Банско, но сега разбрах, понеже знам цените в кръчмите в Банско, че обяд за 6 човека е на цената на един квадратен метър тамошна постройка.

33

Иво

преди 6 години

"Заради кредити"... пълни глупости! Англичаните на времето нямаха представа какво е България и си мислеха, че инвестират в европейска държава с правила и закони. Лъскавите реклами, показващи Банско, като "китно планинска градче" също много сериозно са ги заблудили.Оказа се, че са си купили ваканционен имот в бетонно гето, където нагли мошеници ги изнудват с високи такса. Та за това продават.

32

do 34

преди 6 години

Не, отрепките са в днес.бг и коментират. Само критикари и хейтъри без цел в живота.

31

Анонимен

преди 6 години

На Банско ходят само правен та и о-треп-ки. Също като на Слънчев бряг.

30

ааааааааааааааа

преди 6 години

До Брокер имотиТи не си брокер.

29

ааааааааааааааа

преди 6 години

До АнонименСтой си на село и не се появявай никъде

28

Анонимен

преди 6 години

Всеки нормален човек бяга далеч от Суджуколандия.Тук ако си нормален нямаш никакъв шанс.Вижте кого избират за Премиер зс трети пореден път у Коментарът става излишен.

27

Анонимен

преди 6 години

С тая корупция в страната, ако имам пари, мога да си построя къща, в коята планина или гора ми скимне. Защо да давам пари, за апартамент в Банксо, главата ми не го побира ...

26

Реалист

преди 6 години

Срещна ли статия за Банско, чета едно и също. Алпите са върха, Банско е ***. В Алпите не чакате по лифтовете, но в Банско ще протестираме против втори лифт. Никой от екоталибаните не скача да протестира против хотелите и апартаментите. Как един не легна пред бетон помпата, която налива бетон? Отговора е прозиращ, грандовете плащат само за лифта. И като кажат АЗ ходя да карам ски в Алпите. Мили екоталибани, като ходите само в Алпите, защо се интересувате от Банско?

25

Кратун

преди 6 години

Абе някой вярва ли на глупостите, че англичани са се набълбукали с кредити, за да купуват прескъпи (навремето) имоти в Банско? хахахаха