30

анонимен

преди 6 години

3 млади мьже под 30 години които не са ходили в казарма не могат да се справятс един фес извода го оставям на вас

29

Makedon

преди 6 години

Ahahahahahaaaaaa....Bolgari- junaci kaj ima takvi be... Eden Turcin trojca nadenal na noz .... a i imal zena Bolgarka .......katastrofa ste

28

маклауд

преди 6 години

накрая ще остане само един

27

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникМакарче?

26

Bahur

преди 6 години

А резания ножар защо е жив ????Нация от *** обитава територията. Бият ви, мандръсат ви. Траете си.

25

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че остават провокативни антибългарски коментари. Издеанието печели от реклами ио трафикът има значение. Кол;кото повече пъти се върнеш рук за да отговориш на нечий пост, толкова повече реклами си видял ;)-

24

муспи

преди 6 години

До Анонимен Признание от бесовете на дявола йехова! Те така реагират, - наричат Хитлер евреин, Христос евреин..., а отвратилия се от тях, от тяхното нещасти - ***.

23

Циник

преди 6 години

"Много се кефя да чета злобарскитиле коментари но пропадналити булгари които идиствено тук са големци а в реалност пригърбини намрйщени бягящи от сенкити си."Мангафарката си остава мангафарка!И триетте коментари а оставате откровено провокативни антибългарски коментари!Само чисто граматически - този коментар е образец на гавра с българския език!Макарче провокаторчета - с бездарни идиотщини не липсват!

22

Рашо

преди 6 години

От прокуратурата ще изчакат да поутихне скандала и ще си го пуснат по живо по здраво. Знаете "КОЙ" управлява следствието и прокуратурата.

21

Българката

преди 6 години

Спрете да ни обиждате, спрете да правите джамии на българска земя. Вие турците нямате място тук. Ние сме Българи и защитаваме всичко Българско!

20

Анонимен

преди 6 години

Бърза съдебна процедура и у панделата. Там ако иска и на чаршафа да кляка за молитва. Скоро очаквам безредици и в новопостроения комплекс зад магазин Била и ресторант Тифани- т.н (малкия Истанбул ). Сами се досете какви амуджи са се навъдили последните 2-3 години там.

19

Българката

преди 6 години

Турската агресия насочена срещу българите е фатално известна от векове. Цялото им жалко съществуване се състои в насилие срещу християните. Не искаме и няма да ги търпим повече в родината си. Да си стоят в Турция.

18

Анонимен

преди 6 години

Жена му е или помакиня, или ***, ромка. Българките не се женят за турци.

17

Анонимен

преди 6 години

Свършиха ли българските мъже та живеят не кой да е ами с турци толкова ли са широко скроени нашите моми, история не са ли учили============Турчина оре здраво нивата бе чочугум за това.

16

патриот

преди 6 години

Свършиха ли българските мъже та живеят не кой да е ами с турци толкова ли са широко скроени нашите моми, история не са ли учили

15

Българката

преди 6 години

***, турците и т. нар. бежанци да се изнасят от България и да не им се позволява да упражняват насилие спрямо българите.

14

ДО САЙТА

преди 6 години

ако напишем ***,триете. коментар 15 какво всява ? не е ли омраза,подтик към насилие,нетолерантност към народ ,който ги търпи тук ? ако това го беше написал българин,щяха да ревнат и ДПС и ДОСТ за етническия си мир.

13

Българката

преди 6 години

Не сме ***, а БЪЛГАРИ!

12

Българката

преди 6 години

Да си понесе наказанието този изверг и ***, както и онези пияни турски тираджии, които българските полицаи хванаха в нарушения. Омръзна ни от агресията, простотоята и наглостта на турците. Те не уважават българското законодателство. Следователно, вън от нашата страна. Мястото им не е в християнска България.

11

Анонимен

преди 6 години

До Туркинятези прИгърбИни и намрЙщИни ви търкаляха едно време по връх шипка !