20

на пешеходна ли?

преди 6 години

Най-вайното уточнение не фигурира в статията.

19

Душко Душичков

преди 6 години

И набра ли я?!

18

Анонимен

преди 6 години

Още като го построиха му викахме Мизерно предградие.Там има само роми,а от една година е пълно и с бежанци.Вероятността да блъснеш човек е малка.

17

Dish pit

преди 6 години

Защо ме изтри бре, грубиян?

16

Стефан

преди 6 години

Браво! Свестен изглеждаш! Искам да те предложа за главен редактор на Днес(.)Бг!

15

Анонимен

преди 6 години

На всеки може да се случи... Никой не е застрахован от инциденти. Със сигурност шофьора не е искал да убие човек и после да лежи в затвора.Миг разсейване, внезапно пресичане и белята е факт...Но тук преобладават само "умни" мнения от хора с 5 гънки на мозъка...

14

Хигиенистката

преди 6 години

Рубашки, матрьошки, зелени чорапки и фуражки: разберете едно - Ерата на моменталното Гугъл-иране на всяка поднесена от вас пропаганда дава възможността инстантно да бъде сортирана като тролска измислица! И вашата не е лесна!

13

Анонимен

преди 6 години

И все пак имало и свестни хора тука - браво Пламен. Само те съветвам да не си губиш времето тук защото е все едно да спориш със стена. Ама от дървени философи, историци, психолози и т.н.

12

Анонимен

преди 6 години

Аз си знам да не чета и пиша коментари, то само комплексари тука.

11

Пламен

преди 6 години

До СтефанКриминално деяние е от 0-24h. Аз коментирам, че новината не е "за първа страница", не е нужно да ни заливат с "произшествия" от А-Я от сводката на МВР. Толкова ли не остана за какво да се пише, пък било то и събота. И да се късаме отдолу под статията ФауВе какво било, в Щатите как било, в Перник кво било. Тази седмица "се въртяхме" около убийство от 6-годишни, убийство на съпруга, самоубийство в Пещера, бой на спасители... За нещо друго заобикалящо ни можеш ли да се сетиш?

10

До Миача

преди 6 години

Еми така е, ние сме простосмъртни и грешим. Вие от голямото добро утро разбирате всичко. И, все пак ще ми кажеш защо *Винъс* не е в затвора ?

9

Мияча

преди 6 години

До До Мияч на чинии: Ванеса чия викаш? ***! Как беше, не било компютри, а компоти, и нямало да ги купуваме, а да ги продаваме! Та и при тебе така - не било Ванеса Уилямс, а Винъс Уилямс, не била бяла, а черна, и нямало да я освободят от отговорност, а щели да я съдят! Но...какво толкова! Я си карай Москвича и 'ич да не ти дреме!

8

до Мияч на паници

преди 6 години

Силно се съмнявам, чак пък опит за убийство, пъф! Ванеса Уилиамс предизвика катастрофа където загина човек, като гледам си е на свобода. Истината е че в великия САЩ може да лежиш и без основателна причина.

7

Стефан ГазО

преди 6 години

До Пламен: Еми нека тогава, щом така казваш, да се декриминализира газенето на хора след 19 часа есенния и след 17 часа зимния период! Как мислиш, това ще те удовлетвори ли?

6

Мияч на паници

преди 6 години

В цивилизованите държави, като например САЩ, тоя сладур с гоУемио ГоУф щеше да лежи поне 5 годинки за опит за убийство...каквото дефакто си е станалото! В Бантустанска Българашка провинция Панелистан обаче, ще бъде пуснат на секундата на свобода с мотива, че "не е опасен за обществото и вероятността да извърши ново престъпление не съществува"!

5

Пламен

преди 6 години

Човек ако чете форума под статията, ще си направи извода, че "Джип" не трябва да си купува - символизира борческата култура и простащина. Ако обаче сте шофьор, реалист, ще Ви стане ясно, че не е "никак трудно" да блъснеш пешеходец в 22:30. То през деня улиците гъмжат от пияни, дрогирани и безмоторни, та какво остава за събота вечер в централната част. Неосветен участък със заслепяване и ще видиш пешеходец с тъмни дрехи, ама друг път... Ако в влязъл с джипа в дюнерите, след авт. спирка - пишете!

4

Туарег в Перник

преди 6 години

Какъв е тоя гоУем ГоУф бе?!

3

Анонимен

преди 6 години

Причината е ясна-гъзария и превишена скорост,ама да видим последствията какви ще са...

2

Анонимен

преди 6 години

От фолцваген какво очаквате.

1

Анонимен

преди 6 години

Шофьорът не е бил пиян, а е поредният който знае че е недосегаем.