8

до 9

преди 6 години

Със самолет не можеш да пренесеш багаж колкото искаш. Това също има значение.

7

шматка

преди 6 години

До хаха...Проблема не е в магистралите а във възлите.Не мога да разбера защо не разширят КПП-тата.Колкото до по богатите турци тези които минават през Бг са турците които са избягали на запад от "богата"Турция.хаха.Видяхме колко са богати.На изборите нямаха 20лв да се приберат обратно и спяха по градинките.хахахО

6

Анонимен

преди 6 години

Към 4. Ние нали сме много чисти. Айде стига, до минават да плащат, да оставят пари в България. А е редно и да се чисти и да има кофи за бо;*** и тоалетни. Та нима там където те не минават е безупречно. Не просто навсякъде е мръсно, не се чисти редовно, не се събира *** и какво очакваш да е? Все някой ни е виновен.

5

БАЙ Иван

преди 6 години

Що *** блокира *** ..

4

Су 34

преди 6 години

След т.н. гастербайтери от Турция на бензиностанциите и КПП-то остават тонове *** - динени кори, салфетки, найлони, памперси.На тези хора трябва да им се забрани достъпът до българска територия и да плащат по 500 евро входна такса за щетите, които ни нанасят!

3

смех

преди 6 години

Целта на СлИвова е изпълнена . Има кликове , работодателите са доволни

2

БАЙ Иван

преди 6 години

до 1 ..Тя от де да знай...Знаеш ли с колко мъки я уредиха да започне работа като драскачка в този сайтт..

1

Do avtorkata

преди 6 години

Пете другия път като пишеш километрични се замисли,че колона един километър е единствено число и има разлика между 30 тира и 100 и т.н.. И другия път когато се опитваш да правиш новина се замисли, че на никой не му пука за опашката на тировете а хората си минават през трасета за леки автомобили и хората това ги интересува!