80

Анонимен

преди 6 години

Имам приятели в Южна Каролина и от тях знам, че хората реагират много спокойно в такива ситуации. Имат време да се подготвят, постоянно получават информация как да се постъпи и кога да се евакуират, държавата се грижи всеки да е в безопастност. Хайде всички плюещи по Америка, да кажат кога българите ще станем толкова организирани.

79

Анонимен

преди 6 години

Сателитни снимки на Ирма и Хосе:static4.businessinsider/image/59b2aa81609c301d008b55f5-1665/jose%20irma%20skitch.jpgКолко милиарда още трябва да се унищожат за да започнат да обръщат внимание на климатичните промени?

78

Анонимен

преди 6 години

До 68Ми защото нямаш много връзка с реалния свят за това.

77

Анонимен

преди 6 години

До Миленахахах "Уолт Стрийт" ...

76

Анонимен

преди 6 години

Какви глупави коментари може да намери човек под статия за сезонен ураган... невероятно. Богове някакви, климатични уръжия... абе вие нормални ли сте? Съмнявам се.

75

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 68 Не е божие наказание. Ако беше така , щеше да удари Русия и СК.

74

кики

преди 6 години

Е, сега белким му уври кртуната на Тръмпчо за климатичните промени. САЩ са най- големият замърсител на планетата и най- егоистичното и алчно племе. Не злорадствам, но е време да се сетят, че не са извън света.

73

пенко

преди 6 години

Анонимен 76 -съгласен съм !И днес ставаш религиозен след ДРЕСУРА !!! Религиите са производно, на развитието на човечеството по региони/социално и икономически/ в определени историческо-социални периоди ! Рим е силен- пръква се христианството...бузи-бузи !Рим е слаб -пръква се мюсюлманството... ятаган ,кръв и сополи ! Но всяка религия цели да вземе разума ти ! Лозунгът им е : "Чрез страх и незнание приобщи чадото " !!! В България как е : ГОСПОД...ГОСПОДАР...ГОСПОДИН ...БОЙ СЕ ОТ БОГА ПОЧИТАЙ ЦАРЯ

72

Джим и Джон Кери

преди 6 години

До МиленаОт "УолТ Стрийт"? Верно ли бе? Не беше ли от Уолт Дисни...

71

Shark

преди 6 години

До Мартин. Така е. Медиите в България търсят сензации на чужд гръб и занимават хората с далечни за тях неща. Да, трагедията е голяма, но ние ставаме, както се казва, по-католици и от папата. Хайде няма нужда. И е чиста истина, че ако нещо стане у нас, никой, нито във Флорида, нито където и да било в САЩ ще се развълнува чак пък толкова. Имаме си достатъчно проблеми за да отдаваме толкова внимание на чужди. Е да, ама българина си е сеирджия и не порпуска подобни неща.

70

Анонимен

преди 6 години

Тези обикновените хорица там не ги видях да излезнат на протести срещу геополитиката на своята страна . Те я подкрепят . Когато пълнят своите коли със петрол купен от СА която финансира и въоръжава ИД то тези хора вършат ЗЛО . ако мълчиш срещу злото и ти си като него . Има Бог ще им плати всичко .

69

Анонимен

преди 6 години

За всички ***, които намесват политиката или просто злорадстват - това е трагедия за обикновените хора в Америка, не за политиците и военните! Да пази Господ да не ни настигне и нас бедствие - далеч сме от ураганите, но не сме застраховани от големи земетресения, пожари и наводнения!

68

Анонимен

преди 6 години

Скоро ли ще повярват :)) Щом казваш ти ...За разлика от тебе там се ходи доста повече на при свещеника. Тука много набожните...нещо не ви виждам в църквите ?

67

Анонимен

преди 6 години

Те онези зад океана не вярват Милена в Бог .Техния Бог е "златния телец" на него се кланят . Развращения, педофилия ,продажба на оръжие, плякосване на ресурси на други държави , мъни, мъни ...това им е богът . Ще повярват ...скоро

66

PR

преди 6 години

Абе къде ги видяхте тия торнада ве ,още не е ударил нищо,айде стига сте плашили хората.Преди 10 мин по weather channel казаха ,че има tornado warning за източната част на Флорида а не ,че е имало торнадо някъде !

65

Анонимен

преди 6 години

Очаква се във Флорида да падат чушкопеци от куба :) Така казаха по CNN

64

Милена

преди 6 години

Господ бави но не эабравя, гласи една житейска мъдрост!!! От Уолт Стрийт, эапочна най-голямата световна финансова криэа!!! Окаэвайки катастрофално влияние, на стандарта ни на живот!!! Инваэията с нашествениците главореэи, които напълниха Европа също!!!

63

Мартин

преди 6 години

До SharkЦялата работа е че този ураган стана медиен бум. Да страшно, голямо природно бедствие, което засегна и ще засегне милиони хора, но се превърна в тв шоу и при нас.

62

Shark

преди 6 години

Във Флорида знаят ли какво става в България. Изобщо във Флорида чували ли са за България. ....................????.........!!! И ако тук мине ураган зали ще гръмнат медиите им????? Интересувам се от събитията във Флорида толкова, кобкото те се интересуват от събитията тук.

61

Анонимен

преди 6 години

сега ще обвинят путин и ще наложат нови санкции на русия , знаех си аз че има нещо общо с облаците , един път като летях съм самолет го мернах да перескача от облак на облак и се чудех какво прави там