11

Анонимен

преди 6 години

До BlackradioАз имах болки в гърба от училищните столове ...

10

Анонимен

преди 6 години

До 777Пробвай с раница. Ако не можеш да носиш 4 килограм, то те съветвам да потърсиш медицинка помощ.

9

Анонимен

преди 6 години

До На мама идиотчетоА На мама идиoтчето, не знае ли, че не всички имаме баби и дядовци, а повечето деца, пътуват с автобуси до училище.

8

маларт

преди 6 години

Изкривяванията са от други работи : липса на двигателна култура, не плува, само седи пред компютъра, телефона

7

Shark

преди 6 години

До Blackradio. Ааа не е вярно, никога не сме мъкнали тежки чанти. Аз си спомням, че тръгнах в 1ви клас с една малка чанта, с няколко учебника и съответните две тетрадки - за работа в клас и за домашна работа, които разбира се не носехме всеки ден всичките, а само тези, по които имахме часове. Понякога съм носил не повече от 2 учебника и 2 тетрадки. И несесера с химикали, моливи и цветни флумастери.

6

123321

преди 6 години

Преди имаше от ония чинове, дето седалките са запоени чрез метални тръби към масата, т.е. не може да се поместят. Някои от масите бяха с голям наклон, други почти прави. Много кофти работа, ако си висок, трябваше да се гънеш като хармоника.

5

На мама идиотчето

преди 6 години

Авторите на "Наръчник за родители" не знаят ли, че когато мама или татко нямат възможност да докарат чедото си до училището с личния или служебния си автомобил, тогава детето идва в школото, водено за ръка от баба си, която му носи раницата. Носи я в ръка като дамска чанта, а не на гърба си.Така че, редно е в наръчника да се отбележи до колко килограма могат да носят бабите в едната си ръка? Нали после със същата тази ръка трябва да меси баница, да пере и да чисти дома?

4

Анонимен

преди 6 години

21 век сме вече а още го карат на тетрадки и старовремски начини на учене ,те за тва и нещат да учат дечурлигата . Важното е наще фирми да си продадат боклукчийските учебници - цветни , черно -бели ли , няма значение !

3

777

преди 6 години

Аз съм 45кг. не мога да нося 4кг, детето ми е 20кг. как да носи 4кг?

2

До 4

преди 6 години

Точно така, само, че всяка сутрин имаше тъй наречената ведрина, на която правехме упражнения. Също така учителите ВИНАГИ ни правеха забележка да не се "гърбим" като седим.

1

Анонимен

преди 6 години

абсурдни неща, да се закрие министерството на образованието, вижда се, че само глупости ръси