26

Полюцай

преди 6 години

Бритишът не ще работа, дето главата е по ниско от *** му. Той иска да менажира източно европейките...акъл да им дава и да ги командва и ако може и в кревата да ги вкарва :)А сега к'ва стана тя... Мъка :(

25

Анонимен

преди 6 години

До 14 Не ти е нужен икономист, юрист, политик а малко мозък за да потърсиш в Гугъл и да разбереш че никой българин не ходи да вади моркови в Англия и защо се продават английски моркови в България. Една "комбайна" за моркови вади за един час повече моркови от 20 българи за цял ден а и далеч по-ефтино. Влез в 21ви век

24

НАЙ-ПОСЛЕ

преди 6 години

Най-после желанието на Найджъл Фарадж се сбъдна . Българи и румънци да нямат достъп до пазара на труда им . Империята им няма да пострада от липсата на безплатни работници , нито пък англичаните ще започнат селско стопански труд . Никой от нашите работници да ни си мечтае че видите ли сега англичаните ще останат без работници . Не се тревожете за тях , те най-после постигат мечтата си да се отърват от източно европейците ! И никога вече няма да го пожелаят или допуснат !

23

Анонимен

преди 6 години

Сега в Ню Пакистан ще си вземат един милион индийци за да им работят като супервайзъри и съвсем ще втасат.

22

Анонимен

преди 6 години

Да се научат да работят!

21

Анонимен

преди 6 години

Каквото сам си направиш, никой друг неможе да ти го направи.

20

Владимир Путин

преди 6 години

От тоя прогнил остров за нас оперативен интерес представлява само Шотландия - хубаво уиски, хубава природа. Останалото - потапяййй!

19

Анонимен

преди 6 години

една дебела англичанка ще обере градината за норматив, тъкмо ще отслабне! Чърчилите няма само да киснат по кръчми и да се напиват. Малко и ще поработят!

18

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Балъците умряха,енглезите да отиват в калта на нивата.

17

Анонимен

преди 6 години

Оказва се че в УК има чужденци от всички нации, но ако не са 80 000 източноевропейци , няма кой да им обере градините, щото на пакистанците дай им да клечат пред шиша с месо в дюнерджииницата, на арабите - да стоят пред бюрото на труда за социални помощи, китайците и те с бизнес се занимават, само пост-комунистите нямаме чуство за предприемачество и се радваме на 10 -часов работен ден из парниците.

16

Рънте

преди 6 години

А берачи на железо имат ли си ?

15

Анонимен

преди 6 години

Споко ще си наемат пакистанци, индийци, нигерийци.

14

Анонимен

преди 6 години

В БГ,"Кауфланд" се продаваха моркови с произход Англия...Може ли някой икономист, финансист, юрист или политик в правилно и нормално състояние на мозъка си да обясни как моркови се произвеждат в Англия и продават ефективно в БГ?Що за ид.иотщина е българи да ходят в бившата световна империя Англия да отглеждат моркови за БГ? Колко болен мозък трябва да е този,който може да обясни ефективното производство и пазар моркови, пътуващи 4 часа със самолет до пазара вместо производство "при пазара"?

13

Анонимен

преди 6 години

До 8 от 3Великобритания има нужда от ЕС, колкото и ЕС от Великобритания. Общия пазар няма да бъде загубен понеже и двете страни нямат интерес от това. Най-вероятно ще има известна доза ограничения, но те ще бъдат компенсирани от нови "хоризонти". Публична тайна е че руското ембарго се заобикаля през трети страни и Русия няма нищо против това. Англичаните най-вероятно ще заемат пазарната ниша - ще са посредника между европейските стоки и Русия

12

Българина

преди 6 години

Липсват ви бели роби от източна европа да ви берат ягодите? Имате си е индия над 1 млр е! А забравих там проблема е мързела.... А и защо да не барат англичаните

11

Анонимен

преди 6 години

За англичаните в пълна сила важи приказката: ''Каквото зло сам си направиш, никой друг не може да ти го стори!''

10

Анонимен

преди 6 години

Те са си търговска държава. Ще си внасят от колониите. Малко по-трудно ще си препродават стоките произведени в Китай или някъде другаде, дето минават уж за британски, ама те си знаят. Да продължават да си внасят кадри от колониите, то и без това Лондонстан е станал един от най-големите колониални маймуунарници.

9

Анонимен

преди 6 години

Във Великобритания има милиони прищълци, главно от мюсюлмански държави, които получават помощи и издевателстват над населението, но никога не биха работили в земеделието.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен (3) Най-вероятно обикновените англичани искат точно това, което си написал, но тези обикновени англичани едва ли са наясно, какво означава да изгубят общия пазар, както и правото, свободно да пътуват в Европа, а и изобщо правото да са част от този проект. ЕС колкото и да е лош и да се управлява от лоши хора, в основата си като идея е нещо добро. Какво е лошото европейците да се обединим? Въпросът е как лошо реализирания проект да се реформира, а не как да напуснеш реализирането му.

7

ГАДОРЯН

преди 6 години

Скоро повечето работа ще се върши от роботи. Първо бакшишите ще отпаднат. И тогава жална им майка