30

Анонимен

преди 6 години

Ашколсун Ирма, машалла!

29

Анонимен

преди 6 години

Всеки средно статистически американец е застрахован (в гетата никой не се застрахова). Живота си продължава.

28

Анонимен

преди 6 години

Да почнат да строят като хората с тухли и бетон,а не с дъски и шперплат.

27

Анонимен

преди 6 години

Тука някои хора пишат,че след 2 месеца американците щели пак да имат къща с басейн и някакви бентлита.Представата за Америка на повечето българи е невярна.Малко са хората с басейни и скъпи коли,хората тук живеят на кредит цял живот,всичко е на изплащане. Ако тези хора загубят имуществото си следствие на урагана,трудно ще се изправят на крака после.

26

наблюдател

преди 6 години

Да се прибират обратно в България, по-хубаво място от Родината няма!

25

Анонимен

преди 6 години

До РВХаха 33? Посмали ***.го. И като е по-хубаво там, защо не си стоя, а дойде да си ядеш пенсията в БГ?

24

Анонимен

преди 6 години

Коментарите както винаги пълна трагедия... лицето на родното образование...

23

Анонимен

преди 6 години

много шум и паника за нищо

22

Анонимен

преди 6 години

аз съм във Флорида, ако тръгна сега да се евакуирам, ще ме удави по пътя, тия акъл имат ли да дават такива заповеди

21

Ot Florida

преди 6 години

Polovinata naselenie na Florida jivee v bungala I furgoni.Taka,che nqma smisal ot dezinformaciq.

20

Анонимен

преди 6 години

Указанията на Българското посолство силно се различават от указанията на местните власти, евакуацията не е задължителна за всички във Флорида, по-добре тия връзкари и пияници да мислят, преди да пишат глупости!

19

Ирма 2/2

преди 6 години

След мен ще дойде нещо още по-страшно.Накрая ще започнат да падат небесни тела от космоса. Пак няма да повярвате. Хората живеят в собсвен Свят. Нито са го създали, нито го почитат, нито го разбират. Посоката не успяха да изчислят също. Уж трябвало да мине през Маями? Дрънци!

18

Ирма 1/2

преди 6 години

Защо не идвам в България? Защото външната политика на силни страни като Америка разрушават икономиката на слаби. България е ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНА.АКО КРАЯТ НА ИМПЕРИЯТА НЕ ДОЙДЕ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ - ВОЙНА. ЩЕ ДОЙДЕ ПО НЕЕСТЕСТВЕН.Как иначе ще има развитие? Не може една ИМПЕРИЯ да се намесва в планове, за които никой хуманоид не знае.Ние Ви дадохме интелект. Вие ърябва да се развивате. Щом империята се меси в развитието на хуманоиди чрез остра външна политика ще последват ответни мерки.След мен

17

РВ

преди 6 години

Къде не съм бил? В Америка ли? Е, щом казваш, сигурно не съм....бил достатъчно. Мисля че 33 години не са много, но все пак съм видял нещичко и разбрал малко за тази страна в която живях по- голямата част от живота си. Та и къщи съм строил там, и какво ли не....мноооого има да се учим от америка. В България всеки си мисли че всичко което не е направено по "нашият" си начин не струва. Е да, ама не е точно така. В америка живеят по- добре от хората в България.

16

Анонимен

преди 6 години

Глобално затопляне няма и не може да има. Все още учените на тази планета не разбират от много неща. След няколко хиляди години ще разберете, че в природата няма глобално затопляне заради "механизмът на защита". Когато се нарушава природния баланс в голям мащаб се задейства този закон. В момента гледаме последствията.Добре! Толкова време мина. Вече няма комунизъм. Няма урагани. Има идеални условия българите да станат богати. Защо обвинявате комунизма, който отдавна не съществува?

15

Анонимен

преди 6 години

И Ирма и Хосе ще минат, хората във Флорида ще се стегнат яко бачкане и до месец 2 пак ще са в къща с басейн и бентли в гаража. А в бг от близо 30 години не могат да се възстановят от комунизма и собственият се мързел и крадене.Това е суровата истина, а вие си злобейте...

14

Чепкам....

преди 6 години

....вълна

13

Vurhoven vojd

преди 6 години

Samo panika vsqvat. Da vurvi ikonomikata, da se prodava lqba i vodata. Utre she kajat che 4 stepen e stignal i mnogo porajeniq. She pokajat nqkoi druga snimka na padnali gipskartoneni baraki i she dadat nqkoi drug milqrd za vuzstanovqvane. Starata shema.

12

SS

преди 6 години

на мен на село си ми е добре - нема урагани. Във Флорда мисля да не ходя - там май много духа и вали

11

до 3

преди 6 години

Дали шперплат дали тухла, при 280-300 км/ч на вятъра няма спасение.Пък и повечето си имат застраховки и след няколко месеца ще си имат нови къщи.