25

Анонимен

преди 6 години

E baba merkel i putin erdigan i boiko borisov ne. Te imat dr idei

24

анонимен

преди 6 години

изтеглете си воиските от индокитаи нямате никаква работа там оставете светада живее в мир

23

Анонимен

преди 6 години

Колко слаба и къса е паметта на журналистите, или така им нареждат да пишат. Вие професионална доблест нямате ли? Защо не попитате каките и батковците си по професия колко години тая същата Франция правеше опити с ядрено оръжие на Аруба и тогава целия свят се възмущаваше ама какво от това? Или излиза като в онзи брадат виц: аз си го лъжа ама той си ме е...

22

Единни сте ....

преди 6 години

Кат ви пусне някоя ракета пак утре ши ва питам. Ким ир сен е стабилка. Да си стреля пича. Вижда се кой работи и кой слага прът в колелата

21

Анонимен

преди 6 години

Макарони, Маргарини и всякакви "фактори" за твърди мерки да не би да са си купили билети за Луната? Щото това, с което се захващат е затриване на земляните.

20

Анонимен

преди 6 години

Русия Русия!

19

Анонимен

преди 6 години

Колко още двеста статии трябва да има за едно и също безмислено съдържание. Повтарят едно и също, все едно не знаем какво щяха да направят, ако не бяха бомбите на Ким.

18

Хаха

преди 6 години

Макрон и твърд не върви в едно изречение! Макрон върви с мек.

17

пак те

преди 6 години

Малко хора знаят че през 2005г.е имало договорни мерки с С Корея и те са спрели разработката на оръжия,но по незнайни причини САЩ поставя още не изпълними условия на Севера и те спират да изпълняват договорените условия....

16

Герон Тофилов

преди 6 години

Макрон е твърд само към бабички.

15

дуро

преди 6 години

Събота вечер. Почти 21.00 ч. е. Панелка. Смрад. Баничка недоядена на вестник. Мътен алкохол с недоказан произход. Голова болить. Изнервена ситуация. Трола руски скоро ще е безрабобтен. То и до сега парите не стигаха ама криво-ляво...Наздраве!! До дъно!! Няма вече какво да пише...........освен точки по вертикала!!:)) ай на бас! Ххахахах!

14

Анонимен

преди 6 години

Днес Ким чен Ин трябваше да изстреля поредната ракета по случай националния празник. Но заради повишената слънчева активност и облаците плазма около Земята, изстрелването ще е на 11.09 2017 г.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Ти си в Л А ЙН А Т А, драги. До гушата.Притеснен си. От 100 км си личи, че утре могат да спрат парите за руските хибридки в БГ и некадърник като теб е обречен на глад. Мамка му!!! Глада е по-силен от тока!!

12

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха, коментар 11 кърти мивки!!!Човекът е самокритичен!

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Кофти а? Даже и боярищника некачествен! Ужас! Не съм ти душманин ама май са ти го комбинирали и с LSD. Сори, но нямам добри новини-мозъчните увреждания са безвъзвратни.

10

До 9

преди 6 години

"Интересно ще е понеделник,в ООН,кaк.ще глaсувaт Китaй и Русия,някой имa ли.инфо по въпросa?"Всички уважаващи себе си коментиращи тук се обадихме преди няколко часа на Китай и на Русия, за да имаме инфо по въпроса.Ама няма да ти кажем, да се мъчиш до понеделник! :)

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Еееееееееееее, айде бе, време беше!! Даже се притесних да не да си се споминал от боярищника! Знам, знам.......сега ще ни "храниш" с фалоси на бежанци и други подобни простотии. Клошар рубладжийски. Наздраве!! Лупай боярищника и света е твой!! Ххахахах!

8

Анонимен

преди 6 години

Интересно ще е понеделник,в ООН,кaк.ще глaсувaт Китaй и Русия,някой имa ли.инфо по въпросa?

7

Анонимен

преди 6 години

Това са лидерите на 3 държави, а не на "целият свят" както ни разправят САЩ.

6

Е айде сега

преди 6 години

Твърди мерки - колко да са твърди мерките? Да изпратят на Ким контейнер плюшени мечета, и ако Ким пак не се разбере, да организират Мощни Гей Паради в Токио, Париж и Вашингтон - тогава вече Ким ще капитулира ....