87

Личев

преди 6 години

Лельо Ангела,на се заяждай с Русия,само и само,да се харесаш на швабските русофоби.Подбирай си приказките,за да не си късаш ризата после.Вземай си пенсията и освободи нациите от своето банално присъствие.

86

Shark

преди 6 години

В ЕС има недостиг на патриотизъм и национализъм, а те са жизнено необходими в момента. В ЕС има огромен излишък на либерализъм, непукизъм, рушветчийство, мързел, безотговорност и липса на национално самосъзнание. Пример - целия контингент от работещи в европейските структури продажни лапачи и лентяи, които спешно трябва да бъда пратени да копаят на полето или да работят в производството и да видят как се вади насъщния. А не по цял днес с клюки да се занимават.

85

Анонимен

преди 6 години

Американски конгресмени отишли в индиански резерват, за да поговорят с вожда за бъдещето на Съединените щати.Индианецът изгледал бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал: Обърнете особено внимание на нелегалните имигранти Защото ние навремето подценихме този въпрос</body></html>

84

Анонимен

преди 6 години

Голема борба срещу миграцията де, мигрантите се регистрират, настаняват, хранят и поят. Живеят в условия на които много европейци-данъкоплатци, могат само да завиждат.

83

Да

преди 6 години

Най-вече има недостиг на солидарност от страна на европолитиците към собствените им народи !

82

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименНяма как да стане френското масло струва 3 евро=6 лева и в Бг струва 5-6 лева ама за французина 3 евро са нищо докато в Бг магазина никой не го купува а купуват българско или немско за по 2 лева!Франция произвежда от спътници през автомобили до подводници и има БВП а Бг не произвежда нищо! И това няма да се промени!НИКОГА!

81

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм. Трябва и в западна европа да ядат храните за източноевропейските пазари и да ползват същите перилни и миещи препарати. Това ще го приема за минимална доза солидарност. Най - вече политиците им да минат на източноевропейската гама от продукцията на немските концерни. Е те - това е солидарност.

80

ФАКТ!

преди 6 години

До ЦиникМи гласувай *** Меркел пак щебие бе Го.но!

79

ФАКТ!

преди 6 години

До *** до ФактИ от кво неразбирам бе *** през екрана ли ще ме биеш бе Брус Лии?Клооун!Ауу ще набия само те фана ще набия ела на село и ще набия.Толко сте зле с тва мислене!Германеца Петър ахахахах!

78

ФАКТ!

преди 6 години

Циника гласува за Алтернатива за Германия немският вариант на Сидеров.*** го е страх да им отиде на митинга за да не го спукат от бой крайно левите.

77

ФАКТ!

преди 6 години

До *** до ФактНаучи я бе клоун.В тва българина е най-добър да псува майката на некой без да я познава и да заплашва с бой виртуално.Жалка държавица с питеци с немско гражданство.По нищо неразличаващи се от немеца Мехмед освен с това че са по-мързеливи от него!

76

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименЕ много ясно законите не винаги са правилно формулирани и при тяхното създаване не са взети всички особенно бъдещи неточности и възможни противоречия и неудобства!Ние сме виновни че мишкуваме там!Сел.ндур!

75

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТ!наричаш другите "Селянд.ри такива!" а типично по бай Ганьовски отказваш да приемеш концепцията за равенство пред закона. Ирония

74

ФАКТ!

преди 6 години

До от 84Е много ясно как ще забранят на американски инвеститори и тн да идват заради бг студентчета бежанци които се крият и мишкуват!Селянд.ри такива!

73

от 84

преди 6 години

До ФАКТ!четенето с разбиране явно ти убягва. Никъде не критикувам САЩ за решението им - те са си независима страна и си решават сами какво да правят. В ЕС обаче има закон за реципрочност - ако някоя страна има въведени визи срещу членка на ЕС, то всички членки трябва да въведат визи срещу тази страна. Това е официялен закон, който Европейската комисия отказва да спази.

72

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименДа ама нямаш а и да имаш ще си същият псевдогерманец с името Петрун колкото и е псевдогерманеца Мюмюн!

71

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименМи престанете да емигрирате и оставате нелегално в Сащ и ще паднат и визите що французи германци и италианци да си развалят рахата те ходят и се връщат вие бягате и се криете в Сащ.Много ясно визи до дупка!

70

Анонимен

преди 6 години

Сме орел, рак и... значи. И накъде вървим... значи? Докъде ще стигнем? Ако изобщо.

69

Анонимен

преди 6 години

Ако имах право да гласувам щяп солидарно да пусна бюлетина за всеки друг, но не и за този киликанзер!

68

Анонимен

преди 6 години

Естествено че има недостиг на солидарност:-9 членки се нуждаят от визи за САЩ, но в разрес със закона ЕК отказва да въведе визи за САЩ-България е принудена да трепери дали Урките няма да спрат газта от Русия за България докато Германия си строи още една тръба -Най-бедната членка е принудена да отделя повече пари за един бежанец, отколкото за един пенсионер