194

ognyanz

преди 6 години

До "Ани", "роден след 9 Сеп", 235 ... : Докато търсим възмездие според собствените си пристрастия за неща, ставани в средата на миналия век, за какво помирение може да става дума. Постоянната конфронтация заради това, което е ставало преди 50 и повече години е хранителна среда на тези, които днес ограбват страната. Да оставим вече това минало на историята и да работим за бъдещето на държавата си, тя има нужда от това.

193

Ани

преди 6 години

Ами хайде! Махнете идолите на нашествениците. Извинете се на народа. Върнете заграбеното и ще се съгласим че вие не сте извършили престъпленията, а вашите бащи и дядовци.

192

роден след 9 Сеп

преди 6 години

Какво помирение госин президент. Тези дето на*раха родината още вилнеят във бащини ни дворове. Затуй че висчко трябваше или да се разруши или да се даде на Московската банда. Със това ли да се примиряваме?

191

Анонимен

преди 6 години

Помирение с тези,които клаха народа ни както турчин не го е клал-помирение не може да има,Господин Президент!Изкуственото око на Гео Милев още продължава да плаче, а ти говориш за помирение.Убитите след9.9.44 год.всички до един са предишни ГЛАВОРЕЗИ! Виж снимките им от онова време.

190

pisna_mi

преди 6 години

Преди помирението трябва да има извинение, а преди извинението трябва да има покаяние !

189

Анонимен

преди 6 години

Комунисти "освободили" България от "фашисти" !!!Тази мантра се повтаря от продажниците на България десетилетия наред под мотото "Крадеца вика, дръжте крадеца" и затова никой не вярва.

188

бог не забравя

преди 6 години

как може човек да се помири с убийците на интелигенцията на България и да се прави че все едно нищо не се е случило

187

Зозо

преди 6 години

Румен-слушалката продължава да вярвя в това което миналата година са му написали на листчето от *** 20.

186

13

преди 6 години

POMIRENIE I ...SRAMMMM!!!!

185

смехурко:))))))

преди 6 години

Платените *** се изявяват слагайки минуси на писаното с ФАКТИ.......................Как се нарича държава управляване от ЛЪЖЦИ И мошеници .България

184

смехурко:))))))

преди 6 години

Как се казва на хора който ЛЪЖАТ.това си задайте като въпрос 1. Независим кандидат веднага след това избран с помоща на БСП и щаб от БСП.2. .злоупотребил с служебното си положение фактите се знаят.3. полага венци с БСП пред паметника но Не коментира за избитите от БКП хора.4. погледнете изказванията и постъпките . ........................ЛЪЖЕЦ

183

Къцамун

преди 6 години

- Как се нарича мъж, командван от една жена?Мъж под чехъл.- Как се нарича мъж, командван от две жени?Заврян зет.- Как се нарича мъж, командван от три жени?Румен Радев.*ba dum tss*

182

Българин

преди 6 години

Че сме грешни, грешни сме. Но едва ли толкова, че да имаме този елементарен човек за президент.

181

Комунист

преди 6 години

Соца си беше много готин. Сега го разбират много хора но е късно. Масите живеят на ръба на оцеляването. Така е и в сащ. В ЕС е по добре благодарение на Скандинавия. Една шепа хора притежават парите. Кое му е нормалното ?

180

Анонимен

преди 6 години

Предложението за помирение на номинираният от БСП уж,неутрален президент,цели замятане под килима на всички престъпления,извършени от комунистите и тяхната забрава.Уви,това няма да стане другарю Радев.

179

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен248 Срещу фашизма са се борили антифашистките сили от целия свят,не само комунистите,но те си приписват всичко,дори и "въздуха и водата"...Накрая голата истина лъсна,комунизмът се оказа също толкова престъпен,като фаизма.

178

Анонимен

преди 6 години

Честито освобождение от фашизма! Честит празник на всички!

177

Българин

преди 6 години

Браво господин президент! Истински българин!

176

Щирлиц

преди 6 години

Помирение ще има тогава,когато червените признаят всичките си престъпления,като се почне от 16 април 25година,партизанските борби и мародерства,избитите в угода на СССР след 9 септември,заграбените "доброволно"земи при колективизацията/и невърнати в реални граници/,концлагери и т.н Но най-вече когато си признаят другарите,че това,което дедите ни построиха при соца,те/другарите/нагло разграбват и до сега-почти 30години,активно бърборейки за ценности и демокрация. Те така мисля аз.

175

Анонимен

преди 6 години

Ако на някой му издържат нервите да прочете за руските мародерства, то може да го направи тук:168chasa.bg/article/4146877 За сега действащия президент чудовищните престъпления на съветската армия срещу България са нищо работа, а реките от българска кръв и изстъпления срещу нашия народ са ....е, какво чак пък толкова... Питам кога ще започне ОБЩОБЪЛГАРСКА инициатива за търсене на отговорност от Русия и сателитите и у нас за всичко това ?