48

Анонимен

преди 6 години

До Милена - Севернокореецът, явно не се упражнява само теоретично!!!Ирма, Харви, Хато... Кой е виновен за природните катаклизми?Как така теоретично! Ким практикува! В случая за горните урагани, виновен е той! Всичко се опече след водородния му опит.

47

гостенин

преди 6 години

Безспорно е, че тези урагани са изкуствено предизвикани. Оборете ме, ако можете. Суперсилите, които разполагат с климатично оръжие си пращат стихии една на друга. Безопасно е и недоказуемо.

46

Милена

преди 6 години

Поправете ме ако се лъжа, но ми прилича на радиационен сидром!!! Севернокореецът, явно не се упражнява само теоретично!!!

45

преди 6 години

Тя ако природата си връща не ми се мисли, ако реши на БГ да си връща. Горите са сметища за всичко, всяка отбивка за отдих в БГ се е превърнала в сметище, елате да видите една в САЩ, на първокласен ресторант в БГ тоалетните не са такива.Има КОШЧЕТА ЗА ***, за чието предназначение в БГ явно не са и чували, тоалетна ли е що е???Плажовете, чудя се пепелник ли е плаж ли е, до Мусала лично две торби с пластмасови бутилки събрахме!!! Ще спра до тук, а тук един квартален парк изглежда като резерват!

44

Анонимен

преди 6 години

Глобалното затопляне е естествен процес, хората имат минимална вина за предизвикването му. През цялото съществуване на планетата е имало периоди на застудяване и затопляне. На всеки десет години му сменят името и предвещават глупости и дезинформация, за да предизвикват паника и наливане на пари за процес, които е естествен и не може да бъде спрян. А относно някои катаклизми има и други причини. Вие сте от простолюдието, няма как да ги знаете.

43

Мс джонс ...

преди 6 години

Не се заблуждавайте фокуси който ви разиграват пред очите ви ,че виждате ли колко спешно е да се вземат мерки, за климатичните глобални проблеми и измисленото повтарящо се от медията "Глобалното затопляне" Какво ще спечелят след една огромна буря МНОГО ПАРИ инфраструктура строителство взимане на кредити отново голямата финансова машина ще заработи ,за сметка на обикновеният човек Роб ще подчертая и всички го запомнете Няма Русия нито Америка Има интереси и Световен Елит контрол над света

42

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин, естествено.Просто няма начин да не е замесен.Той предизвика и Слънчевото затъмнение наскоро.

41

Анонимен

преди 6 години

E как кой - Путин !

40

ПЛЕВНЕЛИЕВ

преди 6 години

Русия е виновна, разбира се.

39

Анонимен

преди 6 години

NA NECADARNICITE VSE DRUGITE SA VINOVNI.

38

А бе

преди 6 години

Ясна работа-Путин е виновен!Както едно време на нас ни бе виновен световния империализъм,така сега за американците Путин е виновен за всичко...Впрочем,има едно стихотворение "Ето Путин виноват",забавно е.

37

Анонимен

преди 6 години

Земетресението в Мексико беше брутално. Чиапас е най-бедния щат тук. Горките хора и малкота, което са имали рухва. Да не говориме за жертвите. Около нас земетресения, а отсреща Ирма и Хосе ще размажат Флорида. Аз живея в Канкун при първа опасност бягам към бг. Много стихии много нещо...за 10 години не сме виждали такова чудо.

36

Анонимен

преди 6 години

Путин използва климатично оръжие, това е част от хибридната война, за която нашите доларатлантици говорят постоянно.

35

Анонимен

преди 6 години

Забравихте да обвините Делян Пеевски за ураганите.Нали той е "виновен" за всичко в тази държава ,защо да не бъде и обичайният заподозрян виновник и в глобален мащаб.

34

Лично мнение

преди 6 години

Ах този Путин, ах-ах-ах!Санкции трябва, санкцииииииииии!

33

Анонимен

преди 6 години

КОЙТО СЕЕ ВЯТЪР -ЖЪНЕ УРАГАНИ

32

Анонимен

преди 6 години

Кой е виновен за природните катаклизми? - АЗ, ПРИЗНАВАМ СИ.

31

До 34

преди 6 години

Кажи го на пенсионерите, пострадали при бедствията... Природата нищо не "знае" - тя не е съзнателна. Процесите в нея следват определени физични закони, но в основата си са хаотични.

30

Анонимен

преди 6 години

А кой предизвика въртенето на Земята, което продължава и до днес??? ПИТАМ!!! Да се открие и разстреля!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Ама те тия урагани нямат право да удрят САЩ поради 2 причини: Тромпетов излезе от споразумението за климата и втората е заплахата перчама да ги нападне с ядрено оръжие.