14

Честит 15-ти септ.

преди 7 години

Ако вземете по една лопата за една неделя ще си изкопаете подлеза.Само с молби явно няма да се постигне нищо.

13

Анонимен

преди 7 години

Опитвал съм там да спазвам ограничението, е то става страшно - всички останали летят с 80-100 а аз с 40-50 направо се уплаших, че някой ще му удари отзад... Безумна работа. Трябва си подлез или надлез.

12

КЛАСИКА в ЖАНРА

преди 7 години

Пешеходна пътека на ОСЕМ лентов Околовръстен път!

11

Анонимен

преди 7 години

Айде пак - Бойко ви виновен, Цацата ви виновен, комунистите ви виновни. Не че са цвете за мирисане родните мутро-политици, но някои от потребителите тук са такава леш че и Христос да застане на чело на държавата, пак нищо няма да може да направи.

10

Блъснатият от кои е?

преди 7 години

Така бързо да се съберат 30 човека и да искат линч, това ми напомнятрадиционната култура на едни определени наши сънародници.Не че виновникът не си е заслужил това, ако наистина е виновен само той.

9

Анонимен

преди 7 години

Единственото лечение е като в Индия бърз линч по тъмно.Като го залупат с цепеници един куп селяни полицията няма да може да обвини никой.А шофьорът ако може да говори и ходи повече никога няма да мачка хора на пешеходна пътека.Трябва да направят законът така че при удар ако шофьорът не спре да се води предумишлено убийство.А то си е такова.

8

Анонимен

преди 7 години

Имате си кмет. Сами сте си го избирали. Какви протести ще правите, бе? Това си е тероризъм! Няма значение кой, каква регистрация, ако щете от Марс да е виновника - законите са за всички.

7

КОЙ го е блъснал

преди 7 години

Това е най-важният въпрос. Простосмъртен ли е прегрешилият или човек на някого, както са 74% от населението.

6

Анонимен

преди 7 години

Две са важните неща в случая. Най-важното е, че колите с чуждестранни номера шофират изключително опасно в България, вкл. и в този участък, където хвърчат с над 50 км над разрешената скорост. КАТ както винаги никакъв го няма. Второто е, че там не трябва да има пешеходна пътека, а сегашната ситуация с огромно презастраховане при ограничението на скоростта, неминуемо води до такива блъскания на хора. Не може да сложиш такова ограничение на олатно с четири ленти при това доста преди пешеходната път

5

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че е необмислена работа. На такива места наистина трябва да има подлез или надлез. Ама няма-щото трябват пари, а на някои не им се дават(ясно е на кои). Но все пак мисля, че колкото и тъпо да е направено, ние също трябва да се съобразяваме и мислим...Инак ще стане още по-зле. А за тия ненормалници, които хвърчат с над 90-100 в града-конфискация на Мпс, затвор поне 2 години, а като излезе-отнемане на книжка за най-малко 5 години.

4

Анонимен

преди 7 години

ТО НЕ Е САМО ТАМ!ТУК В СОФИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е В ЦЕНТЪРА ИЛИ ДОРИ ПОД РЕЗИДЕНЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА!!!АЗ СТЪПВАМ НА ПЕШЕХОДНАТА И НЕ НЕ МИ СПИРАТ ! ДВЕ КОЛИ МИНАХА ТРЕТАТА СПРЯ ИЗЛАГАЦИЯ ПЪЛНА БЕШЕ!ХОРАТА СА ЛОШИ ОЗЛОБЕНИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЕДНА ЧАСТ СА ТАКИВА !!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Отдавна искам да видя по телевизията човека, който разрешава поставянето на зебра на три-четирилентови пътища.За мене той е убиец.

2

Анонимен

преди 7 години

Докато има измислени пешеходни пътеки по главен път така ще бъде.Фандъкова започнете да мислите за хората или си ходете.

1

Анонимен

преди 7 години

Защото това е магистрала, на която са сложили пешеходна пътека! Пълен абсурд. И подлез там има - и коли могат да минават, ама те упорито си остават пътеката отгоре. И разбира се тя е за да обслужва една махала от бъдещото мнозинство. А те как спазват правилаааа!