30

Анонимен

преди 6 години

Те родителите висят във фейсбук та децата ли няма. Аз нямам и те искам да имам фейсбук, като кажа че нямам ми гледат супер странно.

29

Един българин

преди 6 години

Всичко лошо идва от Русия. В това число е и играта "Син Кит" (на руски: "Синий Кит").Предполага се, че създателят и е така наречения Филип Будейкин, като не се знае дали това е неговото истинско име или е псевдоним (което е по-вероятно).Оттогава досега тази игра се разпространява в целия свят почти, включително и в САЩ и е причина за много самоубийства на деца.Руските власти си затварят очите за това и даже в Укипедия на руски има препоръка да премахнат статията (цензура?).

28

Анонимен

преди 6 години

Това е руска игра, те руснаците това ще измислят.

27

Анонимен

преди 6 години

Онзи, който е измислил тази "игра" и тези, които внушават на децата да се самонараняват и самоубиват, да бъдат съдени и наказани публично!Съдии и наказатели да са родителите на пострадалите деца!Нека едно такова предложение да бъде гласувано с референдум във всички държави, в които е станала популярна "играта". Животът и здравето на децата ни са безценни и си заслужава референдумът да се състои. Да видим после дали някой ще посмее да се гаври с психиката, здравето и живота на хорските деца!

26

Сократис

преди 6 години

Преди няколко дена пак във този сайт, реагирах на статия за детско обзавеждане и интериор. На една от представените снимки, цялата стена на детската стая беше запълнена от реалистична рисунка от именно този син кит. Поставих въпроса-това преднамерено ли е или дизайнерката не е чувала за играта "Син кит" и последствията от нея. Никой не потърси отговор а както виждате сектата "Син кит" взима своите жертви...

25

Анонимен

преди 6 години

Колко щастливо детство сме имали ние ,сегашните родители!Навън,игри,топки,колелета....Но с напредването на техниката и този интернет света на днешните деца стана твърде опасен!Внимавайте доколкото можете ,пазете децата от опасностите които ги дебнат,особено в Интернет пространството.

24

Анонимен

преди 6 години

Играта Син кит е разработка на ГРУ. Това е експеримент за контрол и манипулиране на съзнанието. Не чакайте българските служби да стигнат до дъното на проблема. Общувайте редовно с децата и им отделяйте нужното внимание.

23

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази игра пък сега??? Явно съм назад с материала, но имам две момчета и никакъв интернет засега, цял ден с топката и колетото навън. Дано не навлезе в Европа това зло 😣

22

Анонимен

преди 6 години

Къде ли са били родителите на детето и защо не са видели какво се случва?

21

псп

преди 6 години

Първо детето трябва да има час в който може да разпуска и да мо почива мозъкат Учене и отново учене и следене из късо повечето майки са .. натърко-пичкопутарани и не обръщат внимание на децата си !

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Ами за това има занимални, курсове... хем детето ти да е сред други деца, хем да има някакъв шанс да понаучи нещо.

19

Бау

преди 6 години

Трябва да се говори с децата. Да им се обяснява всичко включително и сексуалните контакти. Не до 15 да им се говори, че бебетата ги носят щъркелите. Децата трябва да знаят за света в, които живеят. Да са наясно с опасностите и да ги разбират.

18

Анонимен

преди 6 години

4 Ако работиш 8 часа на ден, има периоди, в които децата ти са сами. Аз свършваха училище в 1 часа на обяд, но родителите ми бяха на работа до 16:00. Вариантите бяха или един да си напусне работата, или да ми наемат бавачка, или просто да разчитат на това, че не съм бавно развиващ. Избраха последното. Не умрях. Както и стотици други деца, които познавах в същото положение.

17

Анонимен

преди 6 години

Така бягаме от отговорност като се оправдаваме с игри. Съвестта спокойна ли е вечер, че един пикльо си отнел живота незнайно защо , нищо не видяло от живота.,

16

Анонимен

преди 6 години

До До 14Е, няма как да спрем развитието на технологиите, но пък можем да научим децата си да ги ползват безопасно.

15

До 14

преди 6 години

Не е ли време вемсто само ние да се променяме. Да почнем да променяме ние света който не ни харсва........ Очевидно обществото което ни беше натрапено е ОТВРАТИТЕЛНО..... Щом то е вредно за децата ни . ТО ПРОСТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНО. И да се появи нешо ново с нови ценности

14

Гладио 2

преди 6 години

Син Кит ха ха ха ...... Абе *** и вие ли за руските хакери пишете.... Я погледнте колко такива игри с предизвикателства има.......Типично Гладио 2 когато САЩ и НАТО убиваха с атентати Европейци и обвиняваха за това ИЕ и СССР.Най-големите гадости на тоя свят ги првят англосаксите ама те ги правят и се опитват да обвинят дръгите за това

13

Циник

преди 6 години

И какво излезе...май ще се окаже, че съм "изпреварил" разследващите! Още под първата статия за трагедията го написах...еврейската машина за пари Сураттефтер - вече иззе и родителските ни функции! Продължавайте да поствате снимки на децата си в нея..."споделяйте частния си живот" с американските тайни служби...нека всеки педофил споделя радоста от "плажните снимки на децата" ви!НИКОГА ФЕЙСБУК!!! НОВАТА ФОРМА НА ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Хора, 2017 не е 1987 и това, че нас ни оставяха да вилнеем сами не означава, че и сега можем да оставим децата си така. Да, знам, не е забавно, но тогава нямаше "бежанци", нито пък всякакви опасности в интернет. И за нашите беше достатъчно да знаят физически къде сме, за да са сигурни, че сме в безопасност. А сега детето може да си е в стаята и просто да си цъка на компютъра, но пак да е в голяма беда.За това хора, говорете с детето си, наблюдавайте поведението му и взимайте мерки при съмнение.

11

Анонимен

преди 6 години

Ако някой се самоубие,само защото някой друг му е казал в нета, той ще го направи със или без фейсбук със или без Интернет.