32

Поручика Балканец

преди 6 години

Този антикорупционен "орган" би работил в некаква степен, само ако го възглави некой като мене. Понеже аз не крада, понеже съм лоялен и понеже съм честен. Обаче такива като мене НИКОГА нема да ги пуснат във властта. Във властта се допускат само зависими и доказани престъпници с които Запада с удоволствие работи. И Изтока също. Затова сме обречени.

31

смехурко:))))))

преди 6 години

Радев Радев кога лъжеш и кога казваш истината.Пак ламтите с БСП и ДПС да вземете властта да грабите и да владеете цялата държава.ЩО за наглост имате .За това няма един осъден до сега за грабежите ,убийствата геноцида към народа,ТИ НЕ СИ МОЯ ПРЕЗИДЕНТ избран с гласовете купени от БСП и ДПС

30

Не забравяйте

преди 6 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

29

xy

преди 6 години

Каквито и да са герб те предлагат шефа на антикорупционния орган да се избира с гласовете на 67% от депутатите,тоест без опозицията няма да има избор.Путинската част от опозицията вкл. льотчика си умират точно той да прави това,еднолично.Ами по-добре направо Путин да го назначава,а изборът да си е съвсем ясен.Проблема е, че този орган ще има огромни пълномощия и пълна информация за политическата и бизнес среда,както и за цялото правораздаване.Ставаме направо задунайска губерния, сори.

28

Василев_unfan

преди 6 години

***(защото селяните са хубави хора), кой чакате да ви оправи държавата, гръцкото общество, или някое друго БУДНО? Като сте страхливци ще пиете по една студена вода и "продължаваме напред "(със гол г ъз срещу гора от к ***), ако не сте страхливци покажете го не само със смешни анонимни коментари.Агент БОТЕВ, Х.БОТЕВ

27

Анонимен

преди 6 години

абсолютен миш - маш маднжа с грозде

26

Анонимен

преди 6 години

Герб са организирана престъпна група, от която българите ще се отърват едва когато задокеанските им господари решат. Лошото е, че сигурно ще бъдат заменени от още по-зловеща такава група. Не че е лесно да се сформира такава, имайки предвид блестящите личностни качества на членовете и.

25

Анонимен

преди 6 години

късно е Радев... тия мизерници във властта от комунистическо още ни грабят, то не остана, и народ не остана заради грабежите ви!

24

Анонимен

преди 6 години

ще гоним Румъния а?... а Румъния беше много по-зле от нас...

23

Анонимен

преди 6 години

отдавна ни е заробена държавата от корупцията, нали за това сме постоянно бедни!

22

Анонимен

преди 6 години

КОРУПЦИЯ Е ЕВРОПЕИСКАТА ДУМА. Нашата е от живково време е връзкарство, после турската Далавера. Тя се развива където е ДЕФИЦИТА. На дефицита се крепеше и СОЦА. Живков с дефицита + страха държеше народа в КОШАРАТА.

21

!!!!!!!!!!

преди 6 години

Ala Rishiluo

20

!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Vie me nazna4ete 1 vi suvetnik a posle nqma da mogat i da q sanuvat.

19

Анонимен

преди 6 години

Според Радев, когато лапат червените това е "много неприятен случай". Интересна интерпретация

18

Дзъ

преди 6 години

късно е Радев....мноооого късно. Вече и децата се корумпираха. В к е н е ф да искаш да отидеш ти се налага да бутнеш рушвет, че да си в чистия

17

НАГЛОСТ

преди 6 години

ТАРАНКОЛУУУУУУУУУ,та кой направи закона дето го подписа без да знаеш за какво става дума? Мафията прави закон за борба с МАФИЯТА!!!! Добре ли си господин президент? Кога си чувал и виждал бандит да прави закон с който да го преследват? Ако някой в тази държава иска да направи нещо добро, трябва да разбие възела Доган,Пеевски,Борисов ,Цацаров! Не се ли прекъсне тази пъпна връв нищо добро не ни чака!!!!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Всички сме дошли от село *** тия са явно още гладни сигорно по тая причина им казвам наздраве и за всеки влак си има пътници да *** по обещания са първи а какво свършили отнемаикъде насело може да мине тоя номер *** не и в града

15

Анонимен

преди 6 години

Тя нее спирала затова трима роднини вече разкарах едно че лъжат и едно че доверие няма щом няма чао на село им е добре

14

19:14

преди 6 години

Корупцията отдавна е заробила парламентарната ни република, доколкото изобщо такава е съществувала на наша територия от 70 години насам.

13

Анонимен

преди 6 години

Ало радев пет си сбрал на мотор да учиш тарикате задръстиха борис баев преди малко тъи лиги учите00