9

Анонимен

преди 6 години

До 8А ти наясно ли си колко мъже и се наслаждават!? Само че е заета с него инак този огромен *** ще бъде здраво ибан.Просто някои мъже си умират по тучни жени!И това и чакат.

8

Анонимен

преди 6 години

"...и съм напълняла откакто се преместихме да живеем заедно. Мразя да зяпа огромния ми ***."===Аха, типично за жена, която е хванала мъж и вече не чувства нужда да се поддържа. Ами направи нещо за огромния си ***, иначе той просто ще си намери друг *** да помпа.

7

Анонимен

преди 6 години

че веждите какво ти пречат на иването?вежди могат да се срешат, да се оскубятно крив нос и девела *** не могат да се оправятна крива ракета космоса и пречи

6

Анонимен

преди 6 години

Жените са си такива всеотдайни.Особено ако си пада много по мъжа и той я привлича до лудост.Как да му откаже? Жените много неща не харесват,но името на любовта се жертват на партньора си.

5

Анонимен

преди 6 години

Оставете позите ми като погледнах статията в другия сайт и там долу в ляво се загледах и ОУУУУ УЖАС,някоя си София Хаджипантели от Кипър-модел,хахахахахахаха егати веждака по един пръст дебели,сключени и извити като гайтани пффффхахахахаха,идете и вижте!!

4

дедо Ташунко

преди 6 години

Благодаря, светна ми пред очите, Михаелче. И баба ви Ташунковица не харесва тези две пози. Пък аз я бях помислил за извратенячка.

3

Анонимен

преди 6 години

Факт! Жените не харесват ездачка,но мъжете умират за тази поза. Как да му откаже,като знае че му е хубавото.Някои жени си умират да доставят удоволствие на мъжа.

2

Анонимен

преди 6 години

Минко да каже за мандолината

1

Дрън дрън

преди 6 години

Всичко е много субективно.Повечето хора, и мъже, и жени, харесват втората и четвъртата поза.