16

ognyanz

преди 6 години

Тоя Едуард Линтер сигурно е прикрит в Християнсоциалния съюз комунист и агент на Путин. Ей, не се награбиха тия комунисти.....

15

много важно

преди 6 години

и какво от това

14

V

преди 6 години

Това си е чисто политическа война - изборите в Германия. Проблемите на Турция с ЕС, а както знаем Азерите и Турците са големи приятели. И изводът е опетняване на ЕС.

13

Анонимен

преди 6 години

''Мисия Чист Имидж ''- с участието на Моника Янова и Сергей Станишев

12

Анонимен

преди 6 години

Предстои да стане ясно и за "пералнята" заради която през 1983 г беше затворена улицата пред американското посолство в София,за "пералнята" около атентата срещу папата , за "пералнята" около смъртта на Г.Марков в Лондон," пералните" около фалитите на БГ при Т.Живков,"пералните" около външнотърговските дружества и външния дълг на БГ към 1989г...Изобщо,пералните са правилни машини при правилна употреба от правилен персонал!

11

Анонимен

преди 6 години

В ЕДНА ТАКАВА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ПОМИЯ Е ВАЖНО ИЗРЕЧЕНИЕТО, КОЕТО ВИЖДАМЕ НАВСЯКЪДЕ:"Може и да не е нарушил закона, но следва да се провери."И като се провери и се окаже клевета, помиярът остава ненаказан, дори получава за клеветата си повече пари, защото парцалът му увеличил продажбите си.

10

63912

преди 6 години

Подсетихте ме за онези наши милиони, официално гласувани и прездназначени за лобизъм в Европа... Владислав Горанов защо не образува проверка за тях?

9

u4en

преди 6 години

Абе къде е БИСЕРОВ ? ...Посочен от чужди служби . че пере пари в Македония и Япония ? Ние знаем - а родната прокурат. не иска да ЗНАЕ !

8

OMG_Lucker

преди 6 години

Аз казвам: да идват извънземните и да поемат контрола на тази иначе така хубава планета, която обаче е населена от... мат'рял, управляван от политици и "елит" дет въобще не стават.Това, че не идват не е доказателство, че не съществуват, а доказва, че са достатъчно умни да не се забъркват.

7

Циник до 9

преди 6 години

Някога задавал ли си въпроса ...защо печанаря алкохолик оттърва кожата....а милиони не успяха?? И по-умни ...и по-кадърни от него..Имал е късмет, че Хитлер ни е уважавал като съюзници..поне в началото!

6

Циник до 5

преди 6 години

Ако говориш за краткия пост преди моя...може да се тълкува...и като праволинейна поръчка от Позитано 20!Сори...ако съм сгрешил!

5

Advocatus Diaboli

преди 6 години

На времето Франц-Йозеф Щраус, бог да го прости, и той беше избиран в Бавария с 95 процента. И той ли е си е купувал имиджа от Азербайджан?

4

До Циник

преди 6 години

Научи се да усещаш сърказма. Досега за всички прегрешение все ние сме излизали виновни. А и от един комунист какво може да научиш, освен да крадеш и да убиваш. И ей такива, като калинча щом са ми дипломати ми става ясно, защо при нито една изгубена военна битка, все ги губим на дипломатическата маса!

3

Циник

преди 6 години

Целенасочена бе...да...червен ***!Митрев не е опровергал ПОЛОВИНАТА МИЛИОН ЕВРО , които даже и на картинка няма да видите! От 2012 до 2014 изпрани 3 МИЛИАРДА ЕВРА...16 000 плащания - къмпания не против България...а против български мафиози!

2

Калинча

преди 6 години

Това е целенасочена кампания срещу Бокова и България. Немците ще кажат, че ние сме ги научили!

1

Циник

преди 6 години

Днес кацнахме във валежен Франкфурт - от 32 в Пловдив на 19 ...температурен шок!Не са шок новините за Азербайджан-конекшън!Даже и да миришат на ко ч....доларите не миришат!Митрев...и колеги...кой знае колко милиона са си поделили! А Бокова раздава награди на алахогъзния диктатор...те нищо не и струват..а мъжа и се къпе в милиони!