8

Хм

преди 6 години

Нека си представим две ел.коли:1.Нещо като това BMW или TESLA-Супер кола с голям пробег и скорост,всички възможни екстри,но и цена 80-100хил$.2.Нещо скромно,само с най-необходимото оборудване,пробег 200-300км ,скорост 140-150км/ч и цена 25-30хил.$.Коя ще се купува повече?Впрочем,първите ел.автомобили на GM(от 1996г) имаха скромния пробег от 50-60км,но хората си ги харесваха!

7

Анонимен

преди 6 години

Ми представи си космическа техника , спътници , процесори , ядрено оборудване , реактори и централи, ракетни технологии , хеликоптери , радари , самолети , телефони, камиони , влакове , кораби , подводници, атомни ледоразбивачи и тн.. Не е като да сглобиш прахосмукачка.

6

Анонимен

преди 6 години

До 5И коя е тази сложна техника? Че не мога да се сетя.

5

Анонимен

преди 6 години

***, руснаците нямат интерес от производство на автомобили защото пазара е залят. Те се занимават с много по сложна техника от която главата ти изобщо няма никакво понятие. Твоя акъл стига колкото да си вържеш връзките на обувките.

4

Анонимен

преди 6 години

Toва на снимката е 100 пъти по-красиво от всички Тесли събрани заедно и умножени по 100.

3

Анонимен

преди 6 години

Най-накрая истинските автопроизводители ще изкарат качествена и красива електричка на пазара, която бих си купил, за разлика от американското дърво с името на сръбския учен.

2

Анонимен

преди 6 години

Елмобилите навлизат, трябва да почне да се мисли за инфраструтктура и в България. При нас ще закъснеят с 10-15 години, но все пак.

1

Пенсионер

преди 6 години

А руснаците за 25г един модел Жигули и то закупен от италианците.Комунистическа им работа.