234

Един Натовец

преди 6 години

От месец ме облива студена пот, спя неспокойно, имам видения, купих си лопата да си изкопая противоатомно скривалище, варя компоти запасявам се с консерви. ПОлучих вече един инсулт ако започнат маневрите направо ще ме довършат може и инфаркт да получа. Вече не съм същия присънват ми се войници на прага на къщата ми треперя денем не заспивам нощем. Станах призрак.

233

кубанская столица

преди 6 години

българи, не се беспокоите. Русские вече бяхя в България през 1944 и я изоставили, защото не интересно. ала като необходимо, ще заемам области, необходими за Россия, например, литва

232

комитата

преди 6 години

параноята е голям бъз

231

Анти Атом

преди 6 години

НАТО без САЩ е нищо ,а Тръмп едва ли ще направи нещо за една Латвия примерно,където няма никъкви ресурси и 42% от населението са руснаци.....

230

Военен наблюдател

преди 6 години

Варшавският договор се разпусна НАТО остана /защо/? за да загражда Русия. Това направи руснаците още по-силни. Сега басма не цепят на никого. На Америка му остава да воюва срещу беззащитни араби /заради петрола им/, да въоръжава групировки, да насъсква племена и с парите да плати огромния си дълг към Китай.

229

Анонимен

преди 6 години

Границата с НАТО.....че от кога НАТО е държава и има граница?!

228

Кунц

преди 6 години

Този път няма да повтаряме старите грешки като ги разстрелваме. Просто ще им покажем на къде да обърнат танковете. И естествено руснаците ще седнат на Трапезата само ако са поканени. Нормалните хора Мразят Мутрите.

227

Ганчо

преди 6 години

Олеле, колко ги е страх . 12000 срещу 100000 - това показва превъзходство във военна мощ и оборудване. Дронове - мисля , че няма да работят, системата за стратегическо наблюдение на Русия - аерокосмическите войски ще блокират дроновете. Цирк голям. Страх голям. А някой наши говорят глупости.

226

Анонимен

преди 6 години

STRAH E SCOVAL EU.

225

сиромах

преди 6 години

До Анонимен258 ПУТИН ПРАВИЛНО КАЗА ЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ ВОДИ РАЗГОВОР С ХОРА ДЕТО БЪРКАТ АВСТРИЯ С АВСТРАЛИЯ СИГУРНО И ВИЕ СТЕ ОТ ТЯХ?

224

Анонимен

преди 6 години

Хич немa дa е лошо полухорaтa- москвичи дa минaт грaницaтa с НAТО, еднa войнa в моментa сaмо ще е от ползa! Но джуджaкa лилипут нямa курaж дa нaпрaви подобнa стъпкa, шубето от СШA си е голем стрaх зa московците.Между другото еднa голямa войнa ще е от ползa и зa плaнетaтa

223

сиромах

преди 6 години

До алкохолици Приятелю ти знаеш ли че догодина световно по футбол трябва да се играе в Русия?Знаеш ли че заради това руснаците не се месят директно в Украйна и само поддържат огъня!А колкото до твоите приятели отвъд океана ти не можеш да си представиш каква треска и шубе ги тресе от вероятността да се води война на тяхна територия?!СТАВА ДУМА ЗА НЕПОНОСИМИ ЗАГУБИ И УНИЩОЖЕНИЕ НА ЩАТИТЕ НАЙ-ВОЙНОЛЮБИВАТА СБИРЩИНА В СВЕТА!

222

до 255 от славянин

преди 6 години

Твоята окрайна на руснаците въобще не им трябва, ако искаха да се справят с нея тя отдавна щеше да е един голям Чернобил! А да плашиш мужици с армия от п.дали, травестити и н.гри е меко казано неуместно!

221

сиромах

преди 6 години

То все бива пропаганда антирусия ама това на нищо не прилича!Ако някой започва война никога няма да я започне точно в такъв момент и всички тия приказки са за плиткоумни хора като тези дето разпъват такива локуми!Не се поддавайте умни хора на такива пропагандисти дето лъжат повече от партийни секретари!!

220

споко

преди 6 години

Алкохолиците само демонстрират мускули ,които всъщност нямат !Нека не сравняваме целият алианс НАТО с Русия , дори само САЩ без НАТО са много по-силни от Русия и това се признава от руските генерали ! В ютуб клип -Российский генерал - США может полностью уничтожить Россию...

219

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но сега сме член на ЕС и НАТО и вече имаме тоалетна хартия и банани.

218

Анонимен

преди 6 години

Страшно *** статия 12000 хиляди си правят учения в тяхната държава а другите ги била обловала студена пот.

217

Анонимен

преди 6 години

Тръмпич е последният американскипрезидент.

216

Анонимен

преди 6 години

Американската военна машинами се струва много сбабичосана.

215

Greshite

преди 6 години

Men ne me obliva studena pot ot ruski voeni uchenia koito ima evroatlanticheska orientatzia da se poti moge i da se nase.re