57

Анонимен до 63

преди 6 години

Къв турски бе колега кво ще кажеш за иврит, турците са бита карта.Може да ни пуснат като жертвено агне на турците, после случайно Израел със сащ ще ни се притекат на помощ.Чували ли сте за частни градове в България, и кой живее в тези градове.Тази територия България вече е харизана на тези които спасихме през втората световна война.

56

Анонимен

преди 6 години

Нищо специално няма наснимката , един ухилен евр ейн стиска ръката на един ухилен "швед " . Швдизацията върви по план Бойко си отива до няколко години като се въведе еврото .Учете турски хора ,ТУРСКИ ЗА ДА СИ КУПУВАТЕ ХЛЯБ И НАМИРАТЕ РАБОТА!

55

Анонимен

преди 6 години

Този в дясно трябваше отдавна да е жена на някой затворник, но нали сме държава с дистанционно управление от сащ.Докато не станем 5 000 000 и надолу, е такива мушмороци ще бъдат на власт.Но най много са за трепане тези които гласунат за тях.

54

тита

преди 6 години

Много мелодрами бе - да му се извинят. Той си знае за какво къде ебил. И стига сте повтаряли комунистите - комунистите . Цъфнали сте и сте вързали като гледам, благоденствате. Аз пък съм за БСП и нека да се окопитят и да станат по-сериозна сила, че вече ми писна от тези антикомунисти - недо...развити ид...иоти.

53

www

преди 6 години

Да си бил по лагерите и да се прегръщаш с Цвинокио? Да се кланяш на оня, дето се кланяше на Тодор Живков и дето го охраняваше? Това е срам за предците ти. Ясно е, че си останал без пари и си клекнал на първия, който те е напазарувал, но това не те оправдава.По отношение на другите, от така наречената "Памет", въобще не ми се коментира. Това е казионна организация на БКП. Направо не знам как успяват да излъжат хората?!

52

!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Ot lagerite se e prestrastil kam tqh "'posledna faza''

51

Анонимен

преди 6 години

Репресиран се здрависва с постчервената номенклатура Цвъко! Това е се едно да се здрависваш с дявола!

50

До Питър

преди 6 години

Или си *** или родининте ти са от баш изедниците. И при двата случая ти желая дълга старост в тежка болест.

49

Хм

преди 6 години

"Според Цветан Цветанов един от проблемите на демокрацията у нас е, че не са били отворени досиетата за всички хора, за да могат да разберат истината за този режим."Цвинокио да не се прави на ощипан, а да каже какво смятат герберастите да направят по въпроса!

48

Питър

преди 6 години

Интересна работа, както казва майка ми: и от двете страни на семейството ни са били все най-богатите родове, от едната страна са само свещеници и учители, дядо ми е учил във Виена, а другият ми прадядо по време на паричната реформа през 47 година е занесъл парите си с чували. И нито един репресиран?! Направо се чувствам пренебрегнат от тези изверги комунистите

47

дО 34

преди 6 години

Няма по-злобни хора от комунистите!---------------------------------------------------------Прав си, че по-злобни изчадия няма, но те не са хора. Те са *** изчадия на сатаната, заченати от изчадия в атеистичен грях.

46

Коце кмета

преди 6 години

А Ванката знае ли с кого се среща? Знае ли къде е работил Цвъцко? Знае ли кой е бащата на Цвъцко и къде е работил? Все едно евреин-концлагерист да се среща с Айхман и двамата да осъждат нацизма.

45

Анонимен

преди 6 години

И НА ПЕТОЛЪЧКИ ДА БЪДАТ РАЗПЪНАТИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЖИВОТНИ, ЩЕ ИМ Е МАЛКО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

44

на кого да простиш

преди 6 години

мурукът на Цецко Цвеклото точно е преследвал такива като бай Хайван та фрегето е дал Хайван кат се е гушнал с Цвклото е разбрал че е поел Суджука маьонезмата

43

ТТТ

преди 6 години

Интересна представа за ДЕТЕ на........ 19 години!!! Като го гледам ТОЯ РЕПРЕСИРАНИЯ , проблемите му с развитието му не са спрели и до ден днешен!!! Че и нагъл - не получил извинение!!! Може би за това , че са го оставили жив??! Около 09.09 всяка година изпълзяват от дупките си подобни безгръбначни!!! Не измряха ли бе??! Явно има още от ТЯХ!!! ГАААДНО!!!!!

42

Ilko arnaudov

преди 6 години

Копиране на елктроурди 122 смартфон1 таблет2 настолен копютър11 лаптоп 222 мобилен телефон 111 черна бяла техника и аксеслари интрнет сай пише копиране орегинал 222 на бългрски и на английски техника безплатно с гаранция закно появяване на копирания предмет къртина орегинал виш интелект съм копирне на вълчри сим карти законо пспорт 123455566

41

Анонимен

преди 6 години

Как мога да имам увжение към този човек, който се е здрависал със сина на един от своите палачи? Редно е преди да се снимаш с някого, да го разучиш, да разбереш що за стока е. Абсурдна снимка.

40

анонимен

преди 6 години

цветанов подаи си оставката ти пишеш в листите на герб стрелци убиици исуджуци не се занимаваи с репресираните те си знаят защо са изселени

39

Пешев

преди 6 години

Комунистите национализирали и пращали в лагери. А днес ГЕРБаджийската мафия те кара сам да им прехвърлиш бизнеса си и да се самоунищижиш! Няма бизнесмен, няма проблем!

38

Ilko arnaudov

преди 6 години

Портфйл потмоне пари банка обяна на валута лвове долари евро палонди лири 111 првличане на пари орегинален печат лазерен принтер 2017г казваш на ум колкобари искаш дати влезат1в портфейла и портмонето2 монети1 пари безкрайни лвове долари евро палонди лири 1234 пин код банка пари орегинал всчко това събрнов пари и в монти огинлно печтене на човешка психика безкрени пари реялно пари валута портфейл всичкотова в едно потмоне и в портвел безкрайни пари