12

Един българин

преди 6 години

До: номер 13Ами само като вземеш предвид факта, че Обединеното Кралство в момента е близо до 66 милиона души по население, бройката едва ли се дължи само на пиенето им.Че пият, пият, вярно е. Ама децата не се раждат от алкохола, а от ceкc (не от кекс, нито от английски пай). А ние като гледам в България как намаляваме, май трябва да намалим поне пиенето.

11

Анонимен

преди 6 години

мислех,че британците могат само да пият. те и секс ли могат да правят ? защото и в пиенето не ги бива много.

10

popa ot razgrad

преди 6 години

народ с такова чувство за хумор как може да е скучен...парадокс...

9

Анонимен

преди 6 години

Забравяте поза русофил, червена бабичка, и други

8

Язека

преди 6 години

Прочетох статията преди няколко дена и се чудех как така не сте я преписали...Ето, че нещата си дойдоха на мястото.

7

Анонимен

преди 6 години

Поза президент-изпитател:Намирате си поетеса вместо стюардеса защото вече не го вдигате(самолета) и стюардеса не ви трябва.

6

Анонимен

преди 6 години

Позата "Брюксел" действително е най-извратената. Има и елементи на воайорство- гледаш на живо как обезчестяват държавния ти лидер, свеждайки го до прости тутка и го карат да прави неща, които не иска.

5

Анонимен

преди 6 години

"Скучно ви е в леглото? Пробвайте пози "Brexit", "Тръмп" или "Макрон"!"За истинско изживяване пробвайте позата "Държавен лидер на рапорт в Брюксел". Позата се характеризира с елементи на позата "партер", но изживяването е толкова силно, че цялото му население се чувства изнасилено.

4

Минаващ

преди 6 години

Ооооохххх, посмях се от сърце на всички коментари по-долу!

3

Скромен българин

преди 6 години

Пробвай позата България в Шенген? Хващаш първата австрийска *** влизаш здраво и след това тя ти признава, за това не ви пускат в Шенген защото един път като влезете, после не искате да излезете!

2

дедо Ташунко

преди 6 години

А поза" Бойко Борисов" е да се клатитите дамата 30 минути с мръсни чорапи в устата! При позата "Ердоган" ти забиват чадър отзад и тайните турски служби го вадят разтворен1

1

Анонимен

преди 6 години

Тц...нища.Том и Джери е наща поза.