11

Анонимен

преди 6 години

До Snorky'"Тия са супер известни също като Иван Иванов и Гергана Георгиева, семейство кравари в Родопите.""Сравнението е изключително неуместно. Краварите допринасят много за обществото-месо,мляко,млечни продукти. Уважение за техния труд !!!

10

Миши

преди 6 години

Явно любовта между звездите се шчупи

9

Анонимен

преди 6 години

гошу, много си разкрепостен... :D

8

Гошу

преди 6 години

Ееееееех, чета коментарите под мен и си мисля: "Помните ли времето, когато се подигравахме на простите и неграмотните, че не могат да си пуснат интернет и мислеха монитора за компютър? Сега като го превзеха, май не е толкова смешно...А иначе по темата, да си мислиш: "19-годишната певица бе убедена, че е намерила партньор за цял живот в лицето на рапъра Иво, но в крана сметка поне на този етап изглежда непостижимо". Ха-ха-ха, кой на 19 год си мисли, че това е последната му връзка в живота?

7

Анонимен

преди 6 години

до 6 Кире! Григор и Шерцингер може би!

6

Кире

преди 6 години

А те са??????

5

Snorky

преди 6 години

Тия са супер известни също като Иван Иванов и Гергана Георгиева, семейство кравари в Родопите.

4

Анонимен

преди 6 години

До 2 Отговарям по реда на въпросите :1. Тя е "модерна,успяла и независима жена",както биха се изразили анорексичките от БТВ и Нова. В превод това е жена,денонощието на която е разпределено между фитнеса,фризьора,кафенца с приятелки и нощните заведения. Ако попиташ,откъде има средства за това,означава че си злобен и завистлив човек и не си "разкрепостен" ,както би трябвало да е.2. Гаджето за пред хората.3. И журналистите са хора,трябва да си изкарват прехраната.

3

Анонимен

преди 6 години

Кои са тия пикльовци и трябва ли да ни интересува?!

2

Анонимен

преди 6 години

1,Коя е Марина Михайлова ?2. Кой е Добри ?3. На кого му пука ?

1

Rip Цска

преди 6 години

Днес стават 2 години от *** на славния армейски отбор, бил Ливърпул и Байерн мюнхен! Rip Цска! Енималс са платени каста на мартенския!