11

българин

преди 6 години

колко много органи борят корупцията, а тя се разширява, българска работа, лоша работа.

10

ognyanz

преди 6 години

Лозан Панов не иска да види нещо съвсем просто: ако управляващите назначават ръководителя (а чрез него и служителите) на антикорупционният орган, резултати няма да има. Може ли някой назначен от гербаджийското правителство да разследва управляващите от ГЕРБ? Колкото и да се дублират такива служби, ще ловят само дребни риби, от които Бойко веднага се чисти, и пак ни лук (или суджук) ял, ни мирисал.

9

ПЕНКО

преди 6 години

Високочелият-кьорав юнак е прав:- Дублиращи функции срещу корупцията има ! Борбата с корупцията е ЕЛЕМЕНТАРНА !-- Присъдите за корупция трябва да са над локалното и ниво! Аз бях в МВР с ниво на корупция под 1000 лв.-значи 3 год.-минимум-" пандела" !-Кмет с ниво на корупция- 1 мил. лв. - минимум 20 г. "пандела" / но и с конфискация / - както в омразните ни САЩ !!! Отбележете-- -дори за 1 лв.КР -присъда според нивото!!! Никакво споразумение -никога споразумения !!! Ама ни грябва щатската съд.сис

8

Анонимен

преди 6 години

Според БСП-то най-важното е кой назначава шефа на антикорупционна а-ция

7

Анонимен

преди 6 години

Хубаво го е казал човека.Проблемът е, че не работят институциите. Колкото и агенции за борба с/у корупцията да направим те няма да работят.

6

Анонимен

преди 6 години

Все правим нещо от което не става нищо.

5

н

преди 6 години

Тоя не ми е любимец, но сега е прав. Като чели всичките ни закони до сега са подпомагали корупцията и с този я изкореняваме. Глупости, както не спазваме съществуващите и се краде на поразия, какво ще ни спре тоя. Бил за високите етажи. Поредна простотия, нали пред закона сме равни, а сега за големите едни закони за малките /обикновените / хора др. То за тях и без закон няма корупция, поросто никой неиска да ги подкупва, а и няма зашо. ГЕРБЕРСКИ простотии.

4

Ники

преди 6 години

То президетът да назначава, но ако президентът е като Путин, или още по-лошо - като Тръмп?!!!

3

НЕ КРАДЕТЕ

преди 6 години

Крадците на ВЛаСт крадат десетки милиарди годишно от народа и ги перат през НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ По оперативни програми..

2

НЕ КРАДЕТЕ

преди 6 години

Всички които крадат се включват за тотално следене _ НАРУШИЛИ СА БОЖА ЗАПОВЕД.Разпознават се веднага по специфчна миризма на дупетоВижте как миришат дупетата на БОрисов,Цветанов,Транспортния крадец/министерство на транспорта и други..Новите терористични камери обезпечават мигновенно разпознаване на наглите крадци на власт..

1

Анонимен

преди 6 години

Кратко, просто и ясно. Аз лично смятам, че в държавата има неприкрита тенденция на подкрепа на организираната престъпност де факто. За каква борба говорим, когато "борците" отдавана са част от някое престъпно лоби, организация, сенчеста структура и са впрегнали целия си потенциал да плетат и участват в поредната схема " КТБ " . Накратко - противодействието на престъпността изисква сериозни мерки и готовност за жертви в личен план, които никой не иска да понесе !