15

sa

преди 6 години

Що не му сцепихте кофата ! ;D

14

муспи

преди 6 години

Има нещо гнило в тази информация! Не може ром да направи такова нещо, - преди всичко рома е образован, начетен. Тези медии ще докарат да се пише р*м така. Знаем на кого служат закачките с роми! Докога! Шейсет милиона не стигат ли! ,утре ще пишат че не е имало и холокост!

13

анонимен

преди 6 години

Петдесет камшика на голо ! Тия само от това разбират !!

12

kolio99

преди 6 години

До добре че избягахдано там си и останеш...независимо от принадлежноста ти...

11

Анонимен

преди 6 години

До 11Ти хубаво си избягал е Англия , но знай , че заради такива като тебе се случи Брекзита , и гледай да не те изритат обратно !

10

Анонимен

преди 6 години

Какво лошо има да се напиле етническата принадлежност? В 90% от случаите се спестява когато са роми, но се познава по други характеристики - многодетна майка, педофилия, каруца/БМВ, "бране на тухли/жица", незаконно свързани водопроводи/електропроводи, незаконно строителство, 20+ присъди и т.н. Тогава просто няма нужда да се пише етноса - всички си го знаем кой е.

9

Народен лечител

преди 6 години

Я го дайте на д-р Ценко Чоков тоя талибан. Той знае как да ги лекува тия със средства от народната медицина - неокастрена дряновица, лозови пръчки, разтривки с дръжка на лопата, чай от чалаф, отвара от лобут, настойка от кютек и запарка от шамари. След два дни пациентът е нов човек - обръснат, излъскан, готов за работа и сътрудничество и свеж и примерен като кукуряк. Любезен и учтив поздравява всички в селото и през ум не му минава да джоби децата за стотинки.

8

Анонимен

преди 6 години

Тия са на кланове и затова и правораздаването трябва да е на кланове. Като се провини някой се наказва целия клан и най-вече лидерът , че не си е осмирил ***. И без това явно най-криминално проявеното семейство излъчва "лидера".....

7

Анонимен

преди 6 години

А този "швед" от Меден рудник дали няма някакво отношение и към убийството на 11 годишната Никол? И защо "шведите" носят български имена а не шведски?

6

Анонимен

преди 6 години

И какво е било наказанието му за опит за кражба на автомобил?А на брат му?Погват ги,ама не ги настигат,няма наказания?Абе ц.ганска държава. Те винаги и във всичко права имат,ама задължения нямат.

5

много чудно ?!

преди 6 години

Защо когато престъпниците са българи се пишат само имена или инициали без изрично да се споменава и етноса ?! А когато са роми журналистите не си спестяват труда да напишат ,че престъпникът е от ромски произход !

4

Бургас

преди 6 години

Физическа анихилация.Кога ще дорасте обществото, та да се изтриват тия ходещи и вършещи злодеяния неща веднага?! Това не може да се поправи, то ще си е все такова, така че ..

3

Анонимен

преди 6 години

А бе какво е въобще това "ромски лидер" и защо държавата позволява да има такива?! Нещо като държава в държавата ли е? А не са един или двама! Е тия ромски лидери, ако ги разкарате, може и да започнат ромите да се очовечават!

2

G

преди 6 години

Кави са тия ПР акции.Избори ли че има?Ще му се размине а ТАТИ ще усигури едни гласове за някой.

1

Анонимен

преди 6 години

Какво ще му направят? Тия са над закона.