18

До 17

преди 6 години

А, ти, какво търсиш в нета, а не си се скрил в банята ? Следи новините по американските телевизии, защо киснеш в български сайтове.

17

До 6

преди 6 години

Ти си пълен глyпаk. С какво са заслужили хората от Карибите, от Пуерто Рико от Куба? Известно ли ти е , че във Флорида живеят десетки хиляди Българи, стотици хиляди Руснаци, милиони Кубинци , Перуанци. С какво заслужаваме всички ние това?

16

Анонимен

преди 6 години

Това го правиха и при предишни урагани. Целта им беше да направят измервания и добри снимки в окото. Самолетът е проектиран и за по-силни ветрове, така че определено не може да се говори за "глупост", "случайност" и т.н.

15

Боби

преди 6 години

До Анонимен 12 14Ураган от този магнитут все още никой не може да му повлияе СОРРИКогато самолетите прелитат през окото на Урагана и прочие полети на съответни височини по определени траектории с формата на спирала те замерват температура, налягане, количество вода/влага, Количество статично електричество, скорост на вятъра както хоризонтална така и вертикална и прочие параметри. Всичко това вкарано в Суперкомпютър позволява да се изучават явленията по време на ураган.

14

Анонимен

преди 6 години

AMERIKANSKATA ARMIA MOGE DA SPRE URAGANA,NO VSE OSHTE OCAKVA RESHENIETO NA PREZIDENTA.

13

н

преди 6 години

До Анонимен Какво общо има Куба с урагана и то политически. Но нали си син КОМУНИСТ с чугунанеа глава намери. Е и то не е вяро, урагана няма да засегне или съвсем слабо Куба и ще се стовари върху Флорида. За какво да злорадства които и да е , там живеят хора които ще страдат или вече страдат. Само *** като теб може да роди простотията която си написал. ***

12

Анонимен

преди 6 години

потърсете и напишете от какъв зор този самолет мина през това чудо? смелост? глупост? случайност?

11

до 9

преди 6 години

И небьрзаи да обиждаш ние виждаме 4е мисложния ти процес малко се базика с теб и ти е необходимо да пройетеш 15 ,20 пьти шедиовьра на автора и тогава да вникне6ш ж мисьлта му :)

10

до 9

преди 6 години

аве мисли малко над текста и тогава се ОПИТВАИ да се изкажеш ве..

9

До Анонимен 6

преди 6 години

"природата помага на цял свят и наказва които трябва!"Кажи го на пострадалите баби и дядовци от наводненията у нас, например... Kpeтeн...

8

Боби

преди 6 години

До от сидниАав$тралияНеточно колега.Запитай се от къде тръгва Гълфстрийм? Какви благоприятни и не чак толкова приятни промени прави даже в северна Норвегия.Е Карибския Басейн е мястото от където тръгва топлото течение - Топло означава повече влага във въздуха. Повече влага означава повече носители на енергия - от там по-силни природни явления. Не напразно им дават имена по азбучен ред всяка година на Ураганите в този регион.

7

от сидниАав$тралия

преди 6 години

от този сайт разбрах че ураганите са природен феномен съществуващ единствено в САЩУранаги няма в Индия Виетнам Карибите Африка че дори тук Ав$тралия (около Бризбън)Добрече е този достовен сайт да ни осведоми за тази особеност на този феномен който съществува само в САЩ и никъде другаде по света.С нетърпение чакаме 99 статии тази седмица за въпросния ураган

6

Анонимен

преди 6 години

природата помага на цял свят и наказва които трябва!

5

Мюмюн от суха река

преди 6 години

Климат се променя. А хаирлия да е.

4

Боби

преди 6 години

Снимано е от специална версия на С-130 Херкулес. Специална версия - Целия корпус е допълнително усилен а цялата електрическа инсталация е поставена в "Бронирани" тръби които могат да издържат през тях да мине мълния.Изобщо хората летящи в този вид самолети (не само в САЩ) естествено са дори по-уважавани от Летците изпитатели.

3

Анонимен

преди 6 години

Няма значение откъде ще мине. Създателят си знае работата. Не случайно просветените са казали, че водата има пречистващ ефект срещу злото на Земята.

2

Анонимен

преди 6 години

След червеният ураган вилнял десетилетия на Куба вече и е все тая.

1

Анонимен

преди 6 години

За да не започнат червените да злорадстват ще кажа, че първо ще мине през Куба и то на максимална сила 5-та степен.После вече ще стигне до Маями, но вече на 4-та степен, което също е страшно.Според американските телевизии до сряда се очаква да спре урагана, като постепенно ще навлиза навътре в САЩ и ще намалява силата му.