9

до вярващите

преди 6 години

То вие и на Лазар Влайков вярвахте нали ?

8

Shopp

преди 6 години

Този *** е нагъл безсрамен убиец.Без никакви угризения бих му ритнал столчето и ще ударя едно шкембе с бира след това. Светът тряа се чисти от отпадъци.

7

Горките,

преди 6 години

Вярвали в Цацаров. Там ви е грешката. Вярвате в грешния човек. Надайте се!

6

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с натривките за барут по ръцете на детето? Или това не се брои. И свидетелите съвест нямат ли?

5

M8

преди 6 години

Абе айде бе, изстрелват 120 куршума в заведението му, пред очите и на деца, той седи и гледа. Много ясно, че където има пияни хора и оръжие, рано или късно ще стане инцидент. Да е взел някакви мерки, едва ли е било за първи път.

4

Анонимен

преди 6 години

ЗАКОН ЗА ОРЪЖИЯТА, БОЕПРИПАСИТЕ, ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПИРОТЕХНИЧЕСКИТЕ ИЗДЕЛИЯЧл. 60. (1) Забраняват се:1. откритото носене на оръжие на обществени места, освен при осъществяване на охранителна дейност;2. съхранението и носенето на оръжия за спортни и за културни цели с патрон в цевта или в барабана;3. носенето и употребата на оръжие и боеприпаси:в) в обществени заведения за хранене и увеселение;г) в молитвени домове, храмове и манастири;д) в здравни и лечебни заведения, в учебни заведени

3

гербисто-патриот

преди 6 години

Чак 10г. затвор е малко пресилено. Нищо толкова не е станало, инциденти са се случвали и пак ще се случват. Ако всеки път започне да се раздава така по 10г., ами че ние нямаме толкова затвори, а и не е редно да поставяме всички под един знаменател. Нека да не сме коне с капаци и да гледаме само на кого било оръжието, ами да помислим и за другите неща.

2

Анонимен

преди 6 години

Дано семейството за не остане само с вярата си,дано компетентните институции си свършат работата,защото в тиражираната версия вярват само наивници.

1

ха

преди 6 години

Намерили в кого да вярват