199

Бай ви Ганя

преди 6 години

Знаете ли какво е станало в Рим, когато все още са уптравлявали мутрите и комунистите. Обикновените граждани, които не са били от тогавашната олигархия просто са си натоварили багажа на каруците и заедно със всичкокоето имат са се изнесли от Рим за да си направят нов град с надеждата за повече справедливост. А за да си осигорят положението местните олигарси си внесли роби от новозавладяните провинции. Виждате аналогията, нали. Но тези нови роби променили изцяло манталитета, народопсихологията и

198

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоАко смениш датата смисъла пак няма да се промени. След 10.11 излязоха от затвора ттези осъдени за стопански престъпления,шпионаж,предателство неща които са се наказвали през всички епохи. Каква е разликата?

197

Антифашигян

преди 6 години

До Антикомунян 205:От твоите уста в божиите уши!Чул те господ и дай боже да ти се връща,особенно това последното!!!

196

Антикомунян

преди 6 години

Не знам дали Рейгън вдигна "железната завеса" ама икономическата му политика доведе до финансовата криза и установилата се след това политико-икономическа нестабилност. Рейгън се оказа вреден за света, докато бай Тошо - вреден само за България,А *** Господ да ги убие, и дечицата им, че и внучетата..

195

Тошето

преди 6 години

Някои хора си мислят че сега са свободни и живеят по-добре... Не сте свободни може да ходите в Гърция с щайгите буркани ама умирате от страх за децата си...страх ви е да не ви опердашат без причина на пътя...чудите се как да си платите наема или как 50 години ще си давате половинката заплатка за нова тухлена босониерка...пък и кой знае до кога ще ви търпи гадното кпопеле шеф на работа...той е същя оня *** от едно време само че тогава го беше страх от ДС а сега от нищо не му пука....***

194

Анонимен

преди 6 години

Селякът си поживя добре,защото го подкрепяше СССР,да му мислихме ние,българите.Само *** могат да славят стогодишната история на своята терористична организация,наречена партия-БКП/БСП.Къмунизмът е обявен за престъпен строй,също като фашизмът,на световната асамблия в Париж2008.Затова,неговите символи трябва да бъдат премахнати също като фашистките.След тях е и паметникът на съветския окупатор до СУ.

193

Анонимен

преди 6 години

на снимка номер 1 , най вдясно, г-жа масларова ли друса хорото ?

192

Окомер

преди 6 години

Злобен отмъстителен некадърник, заради конфликт с Георги Чанков сменя имената на много улици и площад от Йорданка Чанкова на Йорданка Николова. Посмъртно я преименува.

191

Анонимен

преди 6 години

браво на атмосферното налягане !

190

Анонимен

преди 6 години

времето е ваше , но всичко друго е НАШЕ

189

Анонимен

преди 6 години

''другари ние решихме да изчакаме да Видиме - и най накрая - АКО трябва - ще се Преустройваме '' залата - ХАХАХАХА - Приземяване приземяване приземяване

188

АК-47

преди 6 години

До ФактитеАбсолютно си прав, България се е превърнала в най-бедната страна в ЕС.Никой управник не е съвършен. При бай Тошо поне хората не гладуваха и не ровеха в кофите за ***. Сега може да се пътува навсякъде, ама пътуват тези които 27 години не спират и продължават да крадат активите на държавата. Има свобода на словото, и какво от това, нима корупцията сред властта да е намаляла на йота. Малките градове и села са се превърнали във феодални владения на верни на властта ***

187

Афуз Али

преди 6 години

,,На крак о, парии презрени,на крак о,НОВИ РОБИ НА ТРУДА! Подтиснати и унижени, вие пак ще вземете властта!,, Но трябва да не се доверявате на лъжливи димукрати и буржоазни ***,както направихте сега!

186

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Българи! Да ни е честит най-светлия празник в българската история- ,,9 септември-1944 година,,Тогава за първи път нашият народ вкуси от плодовете на свободата,която ни дариха руските братя червеноармейци,, Буржоазната *** бе срината и съдбата на народа поеха хора с прогресивно мислене и марксистко-ленински философски убеждения!

185

Крадци са БКП

преди 6 години

Тоя терорист Тодор Живков е избил повече българи отколкото са жертвите на българите през всички войни .Освен това ходи да лиже задниците на руснаците за да му кичат ордени .А българите тука работиха за да хранят руснаците .Всичко се правеше за Русия . Ние пращахме зеленчици и плодове те ни пращаха автомобили . Пример за Една Лада трябва да нахраним с домати Москва ,Ленинград и Сибирският народ . Пълна простотия на БКП . Тука в магазините се ядеше само трето качество . Първо и второ се ...

184

Шльоко

преди 6 години

Какво повече да се интересувам от Българска политика ? То откакто стана ,,Розовата Революция'',в Парламента освен издънки на ,,Активни Борци'' и наследници на ЦК-то,никога не е имало други политици.Да бяха отворили поне досиетата на ,,Нещатните'' с които живеем и до днес в блока,и ни шпионират изкъсо.Това поне да бяха направили,след като нямаше и един осъден за стотиците хиляди убити ,,В Името На Народа''.,,,В името на ,,Народа''.Интернационала издава присъди в ,,Името На Народа'' ...ФАРС.

183

Правчанин

преди 6 години

До ФактитеМи, ако ги пускаха на границата, сега да са стотина души в България

182

Правчанин

преди 6 години

Едно време баща му разправяше: Една година мой Тошко не щя да учи, та го пратих в Правец да пасе свинете". Тогава те са живеели в една махала над Правец. Дали не е бил и Ивайло, а?

181

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Нито бай Тошо има типичния за Кобургите крив нос. Не виждаш ли, че има съвсем различен нос - прав и увиснал.Бе, типична селска човка! Нали!

180

Анонимен

преди 6 години

До Аргументи и факти.Нито Маруца,нито Христо имат специфичният за Кобургите крив нос-------------Нито бай Тошо има типичния за Кобургите крив нос.Не виждаш ли, че има съвсем различен нос - прав и увиснал.