23

КимЧенУн

преди 6 години

Това е работа на Северна Корея. Те ръководят големината и траекторията на ветровете.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Американците дали знаят за село Бисер и за Мездра? Стана една седмица половината новини минават за несгодите на САЩ.

22

Анонимен

преди 6 години

А Ирма да не забравя дъжда. Най-малко по сто кубика на кв.метър.Не само вятър!

21

Анонимен

преди 6 години

ДО 8КОГАТО БЯХА ГОЛЕМИТЕ НАВОДНЕНИЯ У НАС, АМЕРИ.КАНЦИТЕ СИ ГО ПРЕМЕСТИХА ОТ ЕДНАТА СТРАНА НА ДРУГАТА. ЕДНО ПЛЮШЕНО МЕЧЕ НЕ ДОНЕСОХА.ЩО ДА ГИ ЖАЛЯ АЗ СЕГА. ХАК ИМ Е!БРАВО ХАРВИ, БРАВО ИРМА, ХОСЕ , КАТЯДАНО НАКРАЯ ДОЙДЕ ВОВА, ЧЕ ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ВСИЧКО.

20

Тръмпофоб

преди 6 години

Где го онова рижото недоразумение, гдето посочи среден пръст на света:-"Аз ще си цапам и произвеждам както си знам, защото искам работа за Американците и подем на икономиката".Китайците не спят и те цапат яко.Да, ама не - 1/4 от енергоносителите "изгарят" в САЩ.Още по-големи вреди носи "зелената" енергия, за чието реализиране отиват в пъти повече "незелени" енергоносители.Хараса ли ви лятото???Продължително и горещо(на места обилно наводнено).Ами все така ще е...Зимата ще го компенсира!

19

Анонимен

преди 6 години

Ами като им знам картонените барачки при тази сила на вятъра нито една няма да оцелее. А от хората ще оцелеят само тези които под къщите са си направили мазе и отгоре бетонна плоча. Като излезнат от укритието след урагана трябва да си правят нови барачки от гипс картон!

18

Анонимен

преди 6 години

И по-зле ще става с това глобално затопляне. Двигателя на урагана е топлината

17

Анонимен

преди 6 години

Хари, Ирма, Катя и Хосе се разлютил Този Хосе хич не ми харесва ..

16

Анонимен

преди 6 години

Защо се оттеглиха от договора за климатичните промени? Вола рие, а калта по гърба му пада.

15

Българина

преди 6 години

Споко мила, идва Хосе..... и после пак ....и така до пълната победа на комунизма:)

14

Анонимен

преди 6 години

А тия па по тв новините колко са злe горките - вчера казаха, че сега било много страшно, ама хората се успокояват как ураганът скоро може да се махне от Америка и да отиде към Мексико.

13

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво толкова злобеете червените?Че то докато стигне Маями вече Ирма ще е с 4-та степен (което пак е зле), но преди това ще мине през Куба с 5-та степен.Комунистите ще бъдат обрулени.

12

Българина

преди 6 години

Мила прибирай се, тук най голямото опустошение е бб, баш бурята, тя ни стига, по зле е от ураган, дори имаме две възможности за разлика от американците, да го изберем или не.. Особено северна България вече 10 г я брули таз буря..но хора ни пътища ни дървета...

11

До 8

преди 6 години

Ако нас ни сполети това нещо дори съчувствие няма да предизвика у американците; дори няма да си направят труда да разберат къде се е случило. Когато хвърлят бомби и организират преврати,убиват хора - интересуват ли се.Определено "не". Всичко това го обясняват, че е за доброто на света. Та в този ред на мисли и ад така - "Ирма" да удори колкото си може по-силно Америка, а след "Ирма" да ги тресне и още 2-3- урагана.Покой да не видят.

10

х

преди 6 години

Когато господ иска да накаже американците им праща урагани и тайфуни, когато иска да накаже други страни и народи им праща американците!!!

9

Анонимен

преди 6 години

По една от американските телевизии имаше призив, тези, които не мислят да бягат от Маями да не купуват бензин, защото било безсмислено. Да оставели за тези, които се изнасят.

8

Анонимен

преди 6 години

Хаха, прости хора се подиграват на хора в беда... Ако това ни сполети тук пак ще си говорим... На чужд гръб и 100 тояги са малко

7

Анонимен

преди 6 години

Американците срещат проблем, които не могат да решат с бомбардиране. Сложно !

6

Анонимен

преди 6 години

Трогнат съм. Да им изпратиме минерална вода от Горна Баня . Па може и бира " Леденика" от Мездра и суджук ....

5

Burzum

преди 6 години

Хак им е нали нямало затопляне...да продължават да изхвърлят въглерод със същите темпове.....

4

Стар Бесепар

преди 6 години

Тръмп да си подава оставката!Какво е това безобразие?