62

Анонимен

преди 6 години

ДНЕС Е МЕЖДУНАРОДНИЯТ ДЕН НА УРАГАНИТЕ.РАДОСТЕН ДЕН ЗА СВОБОДНОМИСЛЕЩИТЕ ХОРА И ТЪЖЕН ЗА КОЗЯЦИТЕ.

61

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМПЕЛЪТ Е ТОЛКОВА СМЕШЕН, КИМ ГО НАПРАВИ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ. ПОКАЗВА МУ СРЕДЕН ПРЪСТ И СЕ ПЛЕЗИ, А ТРЪМПИ ПИКАЙ БЕНЗИН (ИЛИ ВТЕЧНЕН ГАЗ).

60

Анонимен

преди 6 години

Русия е кошмар за бойковителaйнари. Бълнуват за нея и насъни наяве.

59

Анонимен

преди 6 години

Работата е дебела! Ако Тръмпчо нападне КНДР, Китай веднага напада Сибир. Да се помолим, да не го направи, иначе програмата "дальньiй гектар" отива по дяволите!

58

Анонимен

преди 6 години

САЩ не могат с пръст да пипнатС. Корея защото Китай е казал,ако САЩ нападнат първи, те щесе намесят. Ако С. Корея ударипърва, тогава Китай няма да сенамеси. Бойковите фейк медииняма да ви кажат истината.

57

Анонимен

преди 6 години

САЩ не могат с пръст да пипнатС. Коращото Китай е казалако САЩ нападнат първи те щесе намесят.Ако С. Корея ударипърва, тогава Китай няма да сенамеси.Бойковите фейк медииняма да ви кажат истината.

56

Манолски

преди 6 години

Защо Американците постоянно си навират носа навсякъде ? Уж Тръмп щеше да гледа добруването на Щатите и да спре експанзията пък се получава точно обратното. Един нарцистичен и арогантен тип, подобен на нашия вожд

55

Анонимен

преди 6 години

Когато С. Корея се е въоръжаваланашите "кадърни" джурналисткини съобщаваха от време на времече там нямало какво да ядат.

54

Анонимен

преди 6 години

Преди една седмица бях писалче С. Корея е на първо място поброй на подводници, което е иистина и ми изтриха комента.Оттук си правете сметка дали ина кого ще му се стъжни.

53

Боби

преди 6 години

До Анонимен 54САЩ имат достатъчно ядрени бомби за да предизвикат климатични проблеми (освен ако радиацията първа не ни утрепе хората) СКорея може да направи 1-15 Чернобила - Ще има радиоактивно замърсяване дори може да се разпространи по цялата земя но не и климатични промени.

52

Анонимен

преди 6 години

Не твърдя, че познавам бойните способности на Северна Корея, нито пък на САЩ, но не съм сигурен, че в един ядрен сблъсък нещата могат да бъдат прогнозирани с точност. А ако нещо не се случи според очакванията, кой ще носи последиците ? В крайна сметка на една земя живееме всички. Пък и да се случи очакваното, няма ли да настъпят необратими климатични промени засягащи цялата планета ?

51

дедо Ташунко

преди 6 години

Господин президент, на светът му омръзна да слуша закани и дрънкане на американско оръжие. Нали дойдохте на власт с обещанието да направите повече за САЩ от предшественика си? Който забърка САЩ в 3 войни и изби над 1 милион души. Имате дипломация, която да изглади отношенията и ние, обикновените хора да си отдъхнем от поредната щуротия, която замисля Америка. Покажете, че сте голяма личност и политик. Не искам внуците и децата ни да живеят на планета, адрено заразена.

50

Боби

преди 6 години

До **** 51Разположени са доста по на юг. Оръдие няма да вземе разстоянието но тежка РСЗО може би.

49

****

преди 6 години

Този ТААД ако го разположат в ЮК,СК първо него ще опраска с далекобойните си оръдия които са насочени срещу ЮК.и след това МКР ще полетят към Япония и САЩ,а този перчем да спре да разказва вицове,защото видяхме от колко време само закани изпраща.

48

Чукчи

преди 6 години

До 49То ако стигне до Чукотка, преди това и Япония ще си е спомнила Хирошима!

47

49

преди 6 години

Ии чукчитата в Чукотка ще понамалеят, защото не е много далеч.

46

Чукчи

преди 6 години

Ако Русата Златка шибне Северна Корея, Южна ще изчезне, и ще покаже на всички предимствата да си съюзник на ФАЩ

45

Тъжен ден за КНДР

преди 6 години

и Празник за останалия свят (без Русия и Китай).

44

Анонимен

преди 6 години

Достатъчно е севернокорейците да отговорят с изстрелване на всичките си ракети към САЩ и ще е много щастлив ден... за целия свят.

43

Боби

преди 6 години

До Анонимен 45Ано Умни ти Уроците по ФИЗИКА май си ги пропуснал в УЧИЛИЩЕ? Още нещо този пост показва КОЛКО СИ ЗАСЛЕПЕН ОТ ПРОПАГАНДАТА1. Патриот, THAAD и Стандарт СМ 3/6/9/ противоркетни комплекси на САЩ ползват КИНЕТИЧНИ ПРЕХВАЩАЧИ - т.е. не носят взрив а физически се сблъскват с обекта.2. Насрещен курс КИМ Ракета 5км/с + СМ Ракета 3-6км/с = 8-11км/с скорост при сблъсък ПУФФ3. Догонен курс Ким Ракета >3км/с - СМ Ракета <4км/с = <<1км/с или ако има поражения ще са определено по-малки или 0