68

Анонимен

преди 6 години

Исляма е религията на простите хора. Нито едно общество с ислям не е прокопсало (ако няма петрол и тнт). Дори най-развитата мюсюлманска държава Турция има БВП на човек колкото най-бедната държава е Ес.

67

Анонимен

преди 6 години

До черен циганинЩе чистиш и метеш!

66

Анонимен

преди 6 години

до Черния цига'нинЕрдоган ще ви интегрира вас ромите, тук в България-земята на българите, единствено да копаете тунел под Балкана само с кирки.

65

Анонимен

преди 6 години

Те никога не подлежат на -...ение или на -...ация освен ако има делавера от тази работа.

64

Анонимен

преди 6 години

ROMITE STAVAT MUSULMANI,ZASHTOTO PRAVOSLAVNITE PASTIRI OBICAT MRAVKITE I OBLAGITE,A NE OTIVAT DA PROPOVYADVAT SREDHORATA.

63

?70

преди 6 години

Koga pak ste imali rodina? Tartei, koito gi marzi da ucat I rabotjat,I koito masovo sa v kriminala, po statisticheskite danni za Balgaria.

62

Атанас

преди 6 години

Описаните факти са сигурно обещание за бъдещи сериозни проблеми в страната ни

61

Анонимен

преди 6 години

Когато прочета, че България е само за християни и българин е само този, който е християнин се сещам, че при основаването на държавата, българите са почитали много божества(като основно Тангра). Погледнато от тази точка това е най-голямото предателство към предците. Не искам да обидя никого и смисълът да пиша това е, че националното съзнание няма общо с религията. Човек не избира в какво семейство и къде да се роди. От тук насетне е националното самосъзнание и отговорност към обществото.Дерзайте!

60

до

преди 6 години

Черния ци'ганинПа що не си при брат ти Ердо, да береш джилязУ,а драскаш в български сайт?

59

баУ

преди 6 години

На този"швед" на снимката колко кебачета му струва ислямската "вяра"?

58

Анонимен

преди 6 години

Исляма е най-добрата религия - защото жените нямат права , тяхната работа е да раждат деца и готвят и нищо друго..Исляма се придържа най-добре към биологията на човека.. Биологично умен е този който се размножава, по начин , че засели планетата.. Християнството е религия за блудници.. и презервативи.. за съжаление..Още не съм приел исляма щото няма шиитска джамия в България .. Ще трябва да ходя до Хамбург или Иран ..

57

черен циганин

преди 6 години

По времето на Тодор Живков нямах намерение да се турцизирам и ислямизирам ,не се чувствах застрашен от българите въпреки ,че и тогава имаше дискриминация към нас ,но не беше така яростна и целенасочена с помощта на медиите като е сега ! Сега съм мюсюлманин и турчин понеже Ердоган е човек с голямо сърце и ни нарича - нашите братя роми от България ! Не ни дели ,не ни дискриминира ,не се опитва да припише на всички роми престъпленията които се извършват от криминално проявени роми ! Евалла на Ердо

56

до

преди 6 години

и така ще е!Ромите да поемат към Турция при Ердоган.Той най е загрижен за тях и ще ги ИНТЕГРИРА успешно.Да се откажат от българското гражданство и да станат турски граждани.Ще им ги изпратим на драго сърце.

55

Анонимен

преди 6 години

До dдфсфислям и християнство са братя близнаци, само в исляма е забранено да се яде свинско месо а в християнство полигамията е забранена, заради това ли хората мразят и се убиват един друг от години..***

54

Анонимен

преди 6 години

...Нови джамии и молитвени центрове се появяват край гетата..Ето, това са реалните"инвестиции" в България на Саудитска Арабия и Катар.Затова никакви инвестиции от Арабския полуостров и ислямски държави не желаем.

53

Анонимен

преди 6 години

ислямизиран необразован ром с шизофрения това страшно е, а иначе мюсюлманите живеят с христианите толкова много години в България и взаимно се уважават.

52

и така ще е !

преди 6 години

Той *** ни каза ,че заради високомерието ни и дискриминацията ни към ромите ще се намери кой да ги ИНТЕГРИРА и това е Ердоган !С високомериети си ,с дискриминацията и насаждането на етническа омраза превръщаме ромите в наши врагове и това е съвсем логично и оправдавам ромите ! Няма как да са приятелски настроени след като правим протести само срещу робската престъпност като премълчаваме българската престъпност ! На протестите плюем всички роми наред !

51

Анонимен

преди 6 години

*** вера нема, всичко правят за кебапчета

50

Анонимен

преди 6 години

Трябва да приемем Исляма на Шиитите като Иран , Хизбула и Башар Ал Асад..Шиитите най добре убиват Сунитите , а турците и ромите са сунити - арабско - турски ислям.. Шиитите винаги оцеляват и в най-лошите условия последните години в Османската империя , и в Саудитска Арабия в най-лошите условия не само са оцелели но и са се разшилили умножили.

49

Това не е страшно

преди 6 години

По-страшна е ***.зацията на българите а и на цялата ни държава.