43

ДО БОГАТ И КРАСИВ

преди 6 години

Цолажа не може да е метричен - няма дървен камък

42

O

преди 6 години

Най обичам турците, които ги е страх да се върнат у дома в Турция и живеят в България, да ми говорят кой бил мишка, кой бил комплексар :) Стягайте дупките, че както ви е почнал чичо ви Ерди :)))

41

Анонимен

преди 6 години

а къде става всичко това не разбрааах ???

40

asdf

преди 6 години

Почвам да си мисля, че тия всичките са гейове. Какво ти пречи, че жените ходят голи бе. амбриажи.

39

Един българин

преди 6 години

До: номер 45Съгласен съм, Турция при Ердоган няма място в Европейския Съюз.Но дори в кемалистка Турция нещата не са били хич розови, защото тогава е имало масови кланета, а наред с това избуява турския национализъм.Това е социален феномен който не се отнася само за Турция.В Австроунгарската Империя също е имало много националности, както в Османската Империя. След разпада и се заражда австрийския национализъм, както сръбския, унгарския и пр.А предишният ми коментар е точен, макар и тъжен.

38

Анонимен

преди 6 години

*** беше, че докато той я риташе всички в автобуса си седяха и нищо не правеха. Има запис на камерата в автобуса. Накря шофьорът и помага да слезе, тъй като тя явно вече изпитва трудности да слезе сама.После разбира се в ютуб имаше възмутени коментари на турци под видеото как може нито един човек в автобуса да не се обади в защита на жената или да направи нещо за да я защити.

37

айше

преди 6 години

този примитив правилон са го осъдили, в турция има доста като него.

36

анонимен

преди 6 години

каквото и да пишете султанатьт няма работа в ес папката да се затвори за вечнивремена докато не се вьрне кемалиска турция никакво ходене на бьлгари в турцияще почнат да крадат бьлгарките както са го правили 500 години и какво ще правитетогава

35

Един българин

преди 6 години

До: "Бай Х" (номер 41)Ами отговорът е лесен: Когато България стане по-европейска държава от Турция.Очевидно в България може да биеш жена си, а в Турция не.

34

Ач

преди 6 години

Нямало ли е някой 6 годишен наоколо ?

33

Бай Х

преди 6 години

А у нас кога ще има такива присъди????Кога

32

Анонимен

преди 6 години

Български примери много, но бг съда да се поучи от турския съд! Вижте на колко са го осъдили! Тука за убийство дават условна присъда!

31

Анонимен

преди 6 години

Малко пари ли ви дават или сте прости? Прочетете номер 36 и 37, а можете да намерете хиляди примери от България - много по-драстични! Плащат ви и ви дават опорни точки, но проявете малко повече старание!

30

сливата

преди 6 години

До ////оооо, виж кво намерих:Пребиха възрастна жена за 5 лева в СвищовскоПребиха зверски 80-годишна за 200 лв., село живее в страхДоживотен затвор за жестоко убийство на баба за 17 лв.Син преби зверски майка си25-годишна бере душа в БургасХванаха един от биячите, вързали баба със свински опашкиПоредна пребита и изнасилена старица в ДобричкоМъж преби бременната си жена на автобусна спирка

29

////

преди 6 години

еми кат стане тва у комшията, рeват всички в един глас... я напишете в търсачката на същия този сайт ''прeбита жeнa'' и се начетете със ''наслада'' ... например: Прeбил 26-годишна жена и е освободен от ареста след 72 часаили25-годишен изнaсилва и крaде от бaби, на свобода ее и, ся кво...

28

Анонимен

преди 6 години

Screw the turk, but... Нa мен ми е интересно колко ще дaдaт нa бaбaитa от милaтa ни родинa, който счупи тaзa нa еднa бaбa. A дaли въобще ще лежи? Aй сегa, плюте турците и може дa зaбрaвите поне зa мaлко вaшaтa реaлност.

27

Анонимен

преди 6 години

Турците обичат да ритат жени и деца. Виж, като става въпрос за мъже не можеш да ги настигнеш.

26

Тъп

преди 6 години

Абе я ли съм *** и не видим или си никъде не пише у коя държава е станало това.?...

25

Анонимен

преди 6 години

Супер изр0д.

24

Анонимен

преди 6 години

До всички хейтъриЛесно е да си зад компа и да пишеш,цял ден да хейтваш.Мишоци,нали нямате друга работа пишете пък може да оправите проблемите на хората.Ама кво до и да пишете си оставете мишки,вижте се...