33

kolio99

преди 6 години

топ випове ...отново

32

Анонимен

преди 6 години

всички казват, че няма да го гледат, а като погледнеш рейтингите - най-гледаното предаване в бг.. как стаа таз работа :D

31

Анонимен

преди 6 години

Биг Брадър е създаден като риалити целящо да събере различни хора в определени условия.Първото издание малко се доближаваше до оригиналът.Събрани на едно място различни по професия и характер хора трябва да се справят с отговорности и ограничения затворени от външният свят.Да си 24 часа под наблюдение в тия условия и подложен на ограничения,това е замисълът.Но след Годжи и Найден,Зейнеб и оная сливенска ***,дето Здравко я чукаше в басейна вече нещата се промениха.

30

Ангел

преди 6 години

Както винаги тотално неизвестни или забравени "Випове" които търсят слава и финанси продавайки душите си.Тва е по жалко и от ровещ по кофите ром.Всъщност добре че е Вип Брадър че тези "личности" верно може да направят пазара на бакър и жици по конкурентен!

29

Анонимен

преди 6 години

Тупарев имаш ли деца?Гледат ли простотията която прробутва на екран баща им?Горди ли са с теб? Или парите имат само значение за да живееш в имение.Не мисли че това пошлостта която натрапваш на чуждите деца ще подмине твоите.

28

Без думи

преди 6 години

Какви VIP-ове? Какви 5 лв? Хора със съмнителна репутация и значителни пропуски в общата култура, взели се насериозно незнайно по-какви причини.... Престанете да ни заливате с простотия! Хора, не падайте на нивото на продуцентите на тази пошла олигофрения и на участниците! Тъжно и жалко е! Аз вярвам, че в България все още има много нормални хора със здрави семейни ценности! Не на простотията! Обидно е...

27

HO2

преди 6 години

Някой знае ли кои са тези хора?

26

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха, колкото и прости хора да има - кой ли пък я гледа тази тъпня.... ! :-) Само Нова Тв си мисли че прави нещо... няма как да правите нещо от нищо!!

25

0

преди 6 години

Новата ни духовна храна! Випове - преуспяли в живота, достойни за подражание! Да ни е сладко!

24

......

преди 6 години

Вече ***, джипове и напомпани татуси са идеал и мечта за българите. Жалко, много жалко!

23

отврат

преди 6 години

"Браво" на Тупарев,"браво" на Нова започва поредната перачница ВИП-ПомиЯрник.

22

Анонимен

преди 6 години

За всички, които вият до небето, че това шоу не е гледано, не е харесвано и няма смисъл от него, Сашо ще кажа, че ако беше така, нямаше да го дават по телевизията, особено в гледаните часове. Аз не го харесвам. Следователно, не го и гледам. На въпроси от рода на "ми Ко да гледано пу тиливисията", мога смао да каже - Хванете една книга, пуснете си приятна музика, Нетфликс .... Абе избор богат.

21

Ели

преди 6 години

От петима само двама съм чувала... Сашка и Мегз, другите кои са, трябва да питам гуглето.

20

Анонимен

преди 6 години

докога ще изоставаме умствено ....

19

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимавате със тези антисоциални предавания.

18

24 годишен

преди 6 години

Оф кво се правите на интересни в коментарите си, като ще сте редовни пред телевизията, като дават ВИП Брадър..... Поне не лицемерничете.....

17

Гъзофлез

преди 6 години

Даниту Петканов ше изплющи Сашка Васева в широката дyпapa!Просту жeстоку!

16

Българин

преди 6 години

Колко *** трябва да е човек, за да гледа подобна простотия? Май толкова, колкото за да слуша чалга и да гласува за ББ. Това е мат'реала на съвременна България. Начело с Д.П., Б.Б. и С.Цац..

15

OMG WTF

преди 6 години

"VIP Brother продължава да бъде риалити в най-чистата си форма, защото всичко в него е непредвидимо и се случва на момента", заяви на пресконференция програмният директор на Нова тв Антоний Мангов."И един станиол завива шоколада с мармот.

14

карина

преди 6 години

Абе това да не е някакъв втори отбор, че всички са доказани невипове, елементарни и неуспели в професията си ?