8

Анонимен

преди 6 години

Че какво им има на кришнарите, хубави хора, миролюбиви, не са като мюсюлманите.

7

Анонимен

преди 6 години

"заради отказа на националните съдилища да регистрират религиозна общност с наименование "Международно общество за Кришна съзнание - София, Надежда", представлявано от Асен Генов."Я бат ви асенчо, дето организира преврата на "умните и красивите", след като получи няколко милиона долара от американски фондации. Познайте кой задокеански "партньор" пак му е снесъл кинти да заведе дело срещу България, точно след като държавният департамент на САЩ публикува критичен доклад как сме газели сектите.

6

Харе Кришна

преди 6 години

Общество Кришна Съзнание е регистрирано отдавна.Отказът на съда е за регистрация е за алтернативно вероизповедание. Все едно - втори Синод.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонименкой чех - еврейчето Чьорни към фондация "Отворени четки", дето изобрази чехите за туристическа атракция... романтично, да кажем, според твоите представи и им пусна розов советски танк по реката?

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Май беше клекалото на Европа. :(

3

Анонимен

преди 6 години

Как ни беше изобразил оня чех на еврокартата?

2

?!

преди 6 години

нарушили му правото да изповядва религия - забранили му да пее или да подскача с дайре харе-аре-кришна, а на оня фондацийния ОМО да му плати Сорос

1

Анонимен

преди 6 години

Европейския съд по правата на човека (ЕСПЧ)Този съд да се преименува на Европейски съд по правата на не европейците (ЕСПЕ).