74

Зигфрид

преди 6 години

Продължение.Аз съм и живея в морски град.Пълно е с руснаци.И то не туристи а са постоянно живеещи в РБ. Защо не си живеят в " прекрасната"Русия.При любимия си Путин.Те ненавиждат не само Путин, но и държавата си!(това съм го установил лично,в разговори с руснаци и рускини на кафенце).Скоро синът ми се върна от Лондон.Залят е от руснаци.

73

Зигфрид

преди 6 години

До 77 ***, с този атавистичният антиамериканизъм си да си подскачаш по клоните на дърветата с червено знаме в ръка.Садистичен червен ***.Ако някой го знае кой е да му публикува име , адрес за да се знае от когото трябва.САЩ са Светата земя на народите.Така както библейските еврей са се стремяли към Ханаанската земя .така и сега милиони хора се стремят за там.@Това е мечтата на живота им.От 1989 г.над 300,000 българи са се заселили там.А колко са отишли в Русия? Става точно обратн

72

1

преди 6 години

До МОРСКИЯ,само заради тиквата-комунист е станал такъв.

71

Анонимен

преди 6 години

А 11 септември е голям празник.Всеки ден се наслаждаваме на видеото с кулите близнаци.Така един ден като картонена къщичка ще се разпадне и империята на злото САЩ.

70

Анонимен

преди 6 години

БИЙ МАРЕШКИ, БИЙ ПО ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ.

69

Анонимен

преди 6 години

По добре Магаре...шки да си ходи

68

Анонимен

преди 6 години

абе тоя крадец Марешки ако няма да го вкарвате в затвора го прибирайте в лудницата,че вече не е смешно-тъжно е да показвате луди по телевизията

67

МОРСКИЯ

преди 6 години

МАРЕШКИ СЕ ОКАЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ***,ТАКАВА ПАТЕРИЦА НА КОМУНИСТИТЕ НЕ СА БИЛИ ДАЖЕ И ДПС . И КОЛКО МЛАДИ ХОРА ИЗЛЪГА НЕНОРМАЛНИКА,ПФУУУ.... ТОЯ НАКРАЯ ВЪВ ВАРНА ЩЕ ГО БИЯТ С КАМЪНИ КАТО КИРЧО

66

Анонимен

преди 6 години

На 9-ти септември колко ще се съберат? На 11 септември ще се съберат да почетат жертвите на капитализма.

65

Анонимен

преди 6 години

А БОРИСОВ ОТИДЕ НА ЕКСКУРЗИЯ В КАВАЛА, ДА ПЕЧЕ СЛАНИНИТЕ СИ НА ТАМОШНИТЕ ПЛАЖОВЕ.

64

Анонимен

преди 6 години

Марешки се опълчва директно на Борисов, отговаря му Тома от ГЕРБ.Слънцето пак не смее да излезе да дебатира даже с Марешки.Крие се, праща си придворните да обясняват какво искал да каже, ама нищо че друго казал.То като и изказвянията Му са като Царувянето Му - Калпави.

63

Анонимен

преди 6 години

Оф хайде нови избори че Марешки да излезе от парламента както си трябва. То е ясно че пак ГЕРБ ще спечели.

62

Анонимен

преди 6 години

Марешки, а не е ли по-добре, ти да си ходиш!

61

Анонимен

преди 6 години

Браво. Един човек да се намери да се противопостави на Вожда.Предполагам, че Вожда ще използва всички средства , за да го смачка.А това е известно на Марешки и въпреки това се опълчва.Мишо Бирата без да се опълчва почина.Този кво ли го чака.

60

Така е

преди 6 години

Марешки премиер , ако не може Корделка тръпне от нетърпение. Евана и е мамата на държавата.Така беше и при Костов.Нещата вървяха повече от добре , но комунистите решиха да използват Симеон като троянски кон.Сега ще използват Марешки.

59

Анонимен

преди 6 години

До келепирМислиш ли, че му е нужно "някой да го припознае и прикотка"?Аз мисля, че тепърва този човек ще се опита да прави своя политика.

58

Анонимен

преди 6 години

ТОВА НЕЩУ Е ТАКОВА МОРАЛНО ПАДЕНИЕ, ПРОСТУ КВАРТАЛНА БАТКА МИЛИОНЕР.

57

келепир

преди 6 години

Магарешки се лута някой да го припознае и прикотка.ГЕРБ не го направи.Сега е вирнал дирник към БСП и ДПС.Много си "поверва" след жалкото клипче за крайбрежните убитаци.Циркаджия.Никой политикан у нас не прави политика,само личен и партиен алъш-вериш.

56

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГАРИН към 15Само 0.01% ще отговорят с НЕ!

55

Oredasj

преди 6 години

imat savsem yasna programa - darjavnata bg monarhicheska administracia da maroderstva i izdevatelstva nad bg narod....ama ste vidim skoro koi ste visi krasivo na bg klonite...bg tricveten bayrak ili bg koronki s agresivni zverski opashki...