59

БОРИСОВ Е КОМУНИСТ

преди 6 години

ИНТЕРЕСНО Е, ЧЕ В ГЕРБ ИМА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ (БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП), отколкото в БСП.БОРИСОВ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП , А НИНОВА НЕ Е БИЛА ТАКАВА! СТРАННО , НАЛИ?

58

Анонимен

преди 6 години

Борисов е член на БКП.Когато през 1990 г. се решава съставът на МВР, в това число и пожарната, да се ДЕПОЛИТИЗИРАТ, борисов оитказма до стори това и с гордост каза, че си запазва партииния билет. След това мина в сектора на престъпния свят, където с Цветелине и СИК правеха далавери с петролни продукти по време на ембаргото срещу Сърбия. Когато основа охранителната си фирма, пое охраната на тодор Живков и прах не даваше да падне върху него. От калта го измъкна Сакскобурготски.

57

ПРОДАЖНИЦИ

преди 6 години

КАКТО ГО Е ЗАКЪСАЛ ИНСТИТУТЪТ "ИВАН ХАДЖИЙСКИ" ЗА НЯКОЙ ЛЕВ Е ГОТОВ НА ВСЯКАКВИ ПОХВАЛИ ЗА СЛЪНЦЕТО.

56

Анонимен

преди 6 години

До *** лицемеркаЛоша дума за тоя честен и открит бандит убиец и крадец не споменавай.Че видя ли оня от фейсбука.А за колко други не знаем. Така че.карай по- полека, без да обиждаш Вожда, но много и не го хвали, че хората не чак толкова захлупени.

55

Анонимен

преди 6 години

Две страни на монетата.Опакото обаче още от малки знаем, че се нарича ГЕРБ, а лицето - стотинка.Това е , защото на опакото, задното демек, това отзад - тя на него се отпочатва герба на страната. Поради такава причина символи на държавността са забранени за имена на партии. За щото не е хубаво да попържаш държавен символ.А след такъв провал, произвол, рекет, суджуци, беднотия , смъртност като нищо ще намразиш ГЕРБа.

54

до 60

преди 6 години

Ами защото съм го чул по телевизията да казва,че и той както и другите служители в пожарната са били членове на БКП.Не съм русофил.И последната ми капка от топли чувства към руснаците се изпарява като доближа до някоя бензиностанция.В днешно време руснаците ни държат за гушата точно с цените на горивата.

53

Анонимен

преди 6 години

Борисов никога не е бил член на БКП.Защо повтаряте такава лъжа ?Заради тези, които няма никога да проверят ли?Заради 15 копейки дневно лъжете ?!Типичните русифили.

52

безпартиен

преди 6 години

Направо са си като ези и тура .Та както и ще да падне монетата все тая монета ще е!Избори без право на избор-това е ситуацията.БКП в България няма никаква опозиция.Който и да дойде на власт все от БКП е.

51

безпартиен

преди 6 години

И Нинова и Борисов преди 1989 са членували в една и съща партия-БКП.Ако бяха в Чехия биха били партийни лидери,но държавни постове не биха заемали.Защото там приеха закон за декомунизацията и който е бил член на компартията не може да е шеф и на градските тоалетни!И при БСП и при ГЕРБ си е една и съща мизерия каквато няма никъде другаде!Не се чудете ,че синът на Нинова е в САЩ-там е и дъщерята на Борисов,както и на другите големи комунисти.Виновни сме ние,че няма декомунизация и в България!

50

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

49

Анонимен

преди 6 години

Цените скочиха, иде зима! Такова спокойствие ще ви задруса, та свят ще ви се завие на "стабилната" икономика. И не срамете името на Иван Хаджийски!

48

Анонимен

преди 6 години

Като гледам снимката виждам че Нинова е ЛИЦЕТО, а това другото ОПАКОТО или под опакото е Борисов. Дори в гръб изглежда т-ъ-п.

47

Анонимен

преди 6 години

ЛИЦЕТО И ОПАКОТО НА ПСЕВДО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ ! ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА МОНЕТА !

46

ognyanz

преди 6 години

До 39: Къса памет. По време на първия мандат на ГЕРБ Дянков ни вкара с летящ старт във финансово-икономическата криза. Това, че в края на годината не изплати държавните задължения към фирмите ги вкара във верижна задлъжнялост едни към други и доведе до масови съкращения. Високите цени на горивата, които и до сега плащаме са също "заслуга" на Дянков - 80% от данъчните складове и досега са на Лукойл.Сегашният ръст на икономиката не става благодарение на ГЕРБ, а въпреки него - ЕС излезе от кризата

45

Анонимен

преди 6 години

до 49: "За разлика от Тиквения Суджук, *** както я наричате никога не е била член на БКП."......но говори като член на КПСС !

44

ДО 39

преди 6 години

И как дръпна държавата по време на Борисов ? Преди да вземе властта 40 000 бягаха от България, сега скоро чета доклада за демографската криза станали са 60 000. Другото което пише в доклада че вече над 50 процента от раждащите не са от българския етнос, как дръпна като вдигнаха местните данъци, или газта, тока, водата кажи как дръпнаха че нещо не ми е ясно ?

43

Анонимен

преди 6 години

Кво й е на Нинова - много си е секси жената. Освен това мозъкът й сече като бръснач. На светлинни години е пред Банкянското Опако/Лице.Да не забравяме все пак че има 3 висши образования и трите зъвършени с отличен 6.00 и говори 5 езика.Докато оня Опако/Лицето не знае дори български и му е трудно да си напише името без правописни грешки.

42

Анонимен

преди 6 години

За разлика от Тиквения Суджук, *** както я наричате никога не е била член на БКП.

41

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали точно тук е мястото, но искам да изкажа своята благодарност към г-жа Фандъкова и Столичната Топлофикация, които ни пуснаха топлата вода в Дружба, 5 дни предсрочно.

40

Анонимен

преди 6 години

"Борисов лице, Нинова опако!"---Ама, на снимката е обратно, бе!. На Нинова й се вижда лицето, а на Боко - опакото, гъ(рбъ)за. :)