14

редник

преди 6 години

То редовите германци всякак ще го отнесат изотзад , затова сексапилните са лица на демокрацията , умни , красиви как да не им се отдадат ?

13

Жена европейка

преди 6 години

По външен вид ли ще ги избират политиците в Германия?Тогава да изхвърлят леля Меркел,на нищо не прилича.

12

погр ебален агент

преди 6 години

Тоя не е политик, тоя е мошеник! Ако тоя е политик, значи всички политици са мошеници!

11

Анонимен

преди 6 години

За тоз не съм сигурен, ама жена му Стефка е цепеняче страшно. Здраво ще го отнесе.

10

Горд Евроатлантик

преди 6 години

Много е секси, ще го скъсам!

9

Анонимен

преди 6 години

Моля, това аристократично недоразумение. Това е тяхната Румяна Желева. Човекът си приписал десертацията, и избяга през девет гори в десета ..и сега на бял кон...явно на предателите по върховете не им достигат кадри. Меркел четвърти мандат, сега и този ...Хора ние сме по силни от тях, събодете се, една шайка командва целия свят, хора! Василев къде си да направиш обръщение към селяните, че го умееш брат!

8

Циник

преди 6 години

Зад "гелосания" цу ...стоят огромни пари!Изчакаха да се разнесе пушилката...и пак го лансират...по едно избирателите в повечето европейски държави си приличат - помнят колкото златни рибки - доказано е, че да ги държиш в буркан - не е мъчение...помнят само настоящата обиколка на буркана!

7

до 1

преди 6 години

Еманюел Макрон, Джъстин Трюдо, Енрике Пеня Нието.

6

Анонимен

преди 6 години

"Повече от шест години след драматичното му низвергване заради разкрития, че е изплагиатствал част от докторската си дисертация,"А от кого ще копира агитациите си за Меркел?

5

Анонимен

преди 6 години

""Радвам се, че Карл-Теодор цу Гутенберг ще участва в публични прояви по време на кампанията за Бундестаг", каза Меркел миналия месец."Естествено, че се радваш, един доказан мошеник е идеален да излъже немското стадо да гласува за тебе.

4

Циник

преди 6 години

Цитат:"Циниците саркастично коментираха, че състезанието не е било особено оспорвано"За незнаещите - този сексапилният е немски Калин Митрев....след като го навряха в ку чи г*з за плагиати ( преписвал без да спомене източниците в библиографията ) замина за САЩ и отвори "консултантска фирма"...лично мен след шофьора на такси хипито хвърляло павета по полицаите Йошка Фишер...и особено Ангела Меркел...нищо не ме учудва! И Мартин Шулц е същия - фалирал книжар!

3

Анонимен

преди 6 години

Втората жена на баща му е българка, класически музикант

2

Тончик Харитончик

преди 6 години

Ох, майкооо!С тоя бих си правил палачинки цяла нощ!

1

Анонимен

преди 6 години

Какво значи сексапилен политик.Някой ако знае да обясни.Може би такъв като тлъстия Суджук,когото незадоволените лелки ни натресоха.