15

+++

преди 6 години

Даже и всички коли на бензин и дизел да спрат в София, замърсяването през зимата ще си е пак същото, а през лятото, когато и с колите си е в нормите, пак ще си остане в нормите и почти няма да се забележи. Друго замърсява, ама нямат кураж за него. Поне с неизмитите улици могат малко да направят нещо и замърсяването през лятото ще падне 3 пъти.

14

Дизел

преди 6 години

Като гледам к'ви гадни печки се движат по улиците и какви *** бълват, не ми требе ни софтуер, ни лъчи, ни лазъри та да ми стане ясно, че тия *** замърсяват страшно много. Кога ще има по-строг контрол и кото видят полицаите, че някой гори *** да му вземат номера и да го спрат от движение. В ***..... може би никога......

13

Врц

преди 6 години

Е добре къде са локациите. Искам да мина

12

Усвоявяне на вс лев

преди 6 години

Интересно, без информация за оборотите и без да се отчита колко е натоварено или претоварено превозното средство какви данни ще получат.Една стара празна мощна лимузина с нормална скорост може да взима без да товари двигателя, докато малка нова икономична количка с родата вътре и няколко щайги ще излезе, че е за бракуване.

11

Анонимен

преди 6 години

Аз не разбрах как НПО фондацийка някаква праща снимки на КАТ, а от там връщат данни за колата и собственика, заедно с адреса за да пратят писмо.... Имат ли право от КАТ да разсгласяват лична информация на гражданите и да я споделят, със съмнителни фондации със още по-съмнителни намерения?? Това псевдо измерване на изгорелите газове при неясни параметри е само параван явно...

10

Калоян Христов

преди 6 години

Искам да ми обяснят какъв е принципът на мерене на емисиите при този метод.

9

Анонимен

преди 6 години

шофери, мразя ви! загивайте, гадни ***

8

Един българин

преди 6 години

Еее, чудо голямо ще кажеш! Моята кола е на дизел и няма грам да излъчва нищо отзад.Пък нали всяка година ходя на технически преглед, мерят ми емисиите, нищо не казват, пускат ме без забележки. А колко много коли гледам дето бълват като пернишки печки, не е истина! Наскоро един такъв като даде *** газ (всички бързат, превишават скоростта и изпреварват неправилно), опуши ме целия, щях да се задуша, все едно газ зарин беше пуснал! И всички тия дето гледам че пушат са на бензин!

7

Анонимен

преди 6 години

Къде са локациите? Как къде? В гробищния парк и на хижа Алеко. В Перник така като измерваха силнозамърсен въздух няколко поредни години, просто преместиха станциите за замерване зад баира извън града и веднага всички статистики се оправиха и всичко си дойде в нормата.

6

Анонимен

преди 6 години

Абе направо си преведете парите по програмата и това е. От горе на всичко забъркали и испанци да изглежда по достоверно.

5

Во

преди 6 години

Изумяваща,некомпетентна акциика..която иде да покаже нищо.Тамън ви повярвахме.минава колата и веднага визуализира..бах тоя сензор бах тояя софт и чудо.Хората правят тестове на мпс със забодени маркучи и чудесии в ауспуха.Тези с едно преминаване и хоп готово. За логиката.. има нанагорнище =замърсяване няма да говорим.А ще ни спират ли да си пуснем климатика и пак да се върнем за оше едно мерене.А баласт от 300 кг да слагаме ли като минаваме по булеварда.По-голямо безхаберие скоро не бях виждал.

4

Анонимен

преди 6 години

Това измерване би следвало да се прави всяка година на ГТП на колата. Не е ясно какъв е смисълът на това измерване на испанците, което рекламират доста погрешно в новината.

3

Анонимен

преди 6 години

Как не се научиха, че тези НЕ МЕРЯТ нивата на замърсяване в София, както ни лъже първото изречение?!

2

Анонимен

преди 6 години

Герберазките фирмички ще намажат още няколко милиона от имитиране на дейност.

1

Искам

преди 6 години

също така да бъда инфрормиран за изсичането на дървета в квартала ми и за застрояването на зелени площи. Също ме интересува колко от новите сгради имат гаражи и за колко от апартаментите.