14

Ха ха ха

преди 6 години

Има разлика между РОБОТ и Изкуствен Интелект.Първото е - Т.ъп метален *** с определени трудови умения,годен за тежък и безплатен физически труд по 24/7.ИИ обаче е самообучаваща се компютърна програма с достъп до огромна информационна база способна да взема самостоятелни решения .Та,на бизнеса му е нужен РОБОТ за да замени все по неефективния и постоянно поскъпващ човешки труд като се намалят производствените разходи а не интелект който като самостоятелно мислещ може и да откаже да работи .

13

Анонимен

преди 6 години

Холивуд надделя, 13 от 14-те коментара, които прочетох веднага мога да ги свържа с идеи от холивудски филми, които съм гледал. Хора, четете, не си формирайте културата на база чалга и филми. Страшно е.

12

НЕСТРАХИЛ

преди 6 години

Всички да стане автоматизирани и да не се налага да работим ? Че не е ли това крайната ни цел.

11

Кирил

преди 6 години

Действително има нужда от роботи , но нека бъдат точно в определени сектори на икономиката и да бъдат контролирани , - минната индустрия например , или секторите дето са крайно опасни и вредни за хората . Тогава няма да има проблем , така си мисля аз .

10

Социолог Вуте

преди 6 години

язе имам машиниама гледам они не поумневатза сметка натова гледамората почнаа да изтъпяватт.е. по-*** са това е по-опасно

9

Анонимен

преди 6 години

Целта до 100 години е роботите да ни контролират,а това от което се опасяват някои е че ще ни унищожат, ако са достатъчно интелигентни и решат че сме заплаха за планетата и живота за нея. Което звучи доста логично всъщност. Ние сме си ***.ймуни още, по-добре да се очовечим и тогава да ги правим.

8

Анонимен

преди 6 години

Тези глупости се повтарят още от зората на индустриалната революция, как машините щели да изместят хората, да им откраднат работата и т.н., но историята е катогерична че такова нещо няма, даже е точно обратното. Да не говорим, че в бъдеще работоспосолното население в развития свят ще намалява, за сметка нарастяща армия от пенсионери и това трябва да се компесира именно с технологии.

7

Цитати

преди 6 години

Петкооооо експерта. Точка!

6

Анонимен

преди 6 години

Философите са го мъдрили този въпрос и все още нямат общо становище. В какво се корени проблемът: Дали един разумен вид може да създаде друг разумен вид, който да е по-умен от своя създател

5

Анонимен

преди 6 години

ИИ ще стане наистина опасен, ако бъде научен да програмира

4

Анонимен

преди 6 години

Учете още за програмисти и инженери - утре ще сте на опашката за безработни.Вечните професии, които никоя машина в близко бъдеще не може да замени:1. Доктор2. Учител3. Адвокат

3

sperko

преди 6 години

В случая, ИИ ще сложи край на работните места свързани не само с банкирането, но и поддръжката на сайтове, онлайн системи, операционни системи и т.н. Професиите програмист и софтуерен разработчик ще отидат в канала, и това е заветната цел, тъй като тези специалисти са едни от най-високо заплатените в света. Всичко това се води от хора като Марк Зукърбърг. А се чудя как може да има софтуерни инженери, които копаят собственият си гроб, разработвайки този изкуствен интелект.

2

Анонимен

преди 6 години

Ама моля ви се - какви са тия плоскостъпи излияния. И защо сте извикали този хобит да ръси акъл - ние си имаме и сами можем да си направим заключенията.

1

sperko

преди 6 години

Тия само се чудят как да си увеличат печалбите за сметка на хората. От алчност ще стигнем до гибел, както се е случило и с Римската империя. Историята се върти и повтаря, една и съща песен на различен глас.