134

Tedgruev

преди 6 години

Гладните бедняци имат 76 подводници и претендират ,че те и ракетите им са тяхно поизводство. Гладните издържат - хранят и обличат 1 милион армия. Къде ли сме ние ???

133

Анонимен

преди 6 години

Странно животно е българския русофил-плюе по Родината с завиден патос,хвалидиктатори от цял свят издевателстващи над собствените си народи и за всичко име виновен близо 90 годишен старец(Сорос).Колко е тъжно да се продадеш за жълти копейки!

132

ким серсем

преди 6 години

това е начина за спрвяне с американският серсемизъм.империализъм де.

131

олег

преди 6 години

Под всеки се разбира всяка страна. Иначе няколко милиарда имат и някои корпорации, но ще направи впечатление на страната им, ако си правят реактор. Така, че питам за всяка страна какво пречи извън цената?

130

олег

преди 6 години

Защо всеки не може да направи водородна бомба при наличие на пари и ако в екипа има физици и инженери? Искам обяснение!!!

129

Ангел

преди 6 години

Кой знае кво станало вечеНаправили бомба която е измислена преди повече от 70 години и всеки Ядрен Физик ако му подсигуриш необходимото финансиране може да ти я създаде.Освен това инвестицията в Агомно оръжие е доста по малка от инвестициите в Самолети,кораби и танкове на пример!

128

Анонимен

преди 6 години

Учените в Корея са особена каста, ползват се с големи провилиегии, получават големи безплатни жилища за семействата си, в България много от учените са бездомници и ровят в кофите за огризки от храна, при пазарната икономика е така, но пък могат да се преквалифицирят във фризьори или в козменични салони да обезкосмяват, може маркетинг, криейтив нещо, дизайн, фешън, при пазарната икономика всеки има много възможностти.

127

Анонимен

преди 6 години

Каддафи и либийците се отказаха доброволно да разработват атомно оръжие и сега в Либия е много весело след като нашите по-старши евроатлантически партньори им занесоха с бомбите свобода и деморакция.

126

Джедай Мастър

преди 6 години

Да празнуваш създаването на бомба е доста тъжно.

125

Анонимен

преди 6 години

Водородна бомба не всеки може да направи, а за балистичните ракети са необходими електроника и технологии които много страни дори от Европа не могат да развият. А сороската пропагадна разправя басни, че в Корея гладували.

124

Анонимен

преди 6 години

Членакта на ЕС България освен миячи и *** за запада друго не изнася, а понеже и нищо не произвежда всичко си внася.

123

Анонимен

преди 6 години

Корейците празнуват, българите се навеждат със смъкнати ***, спират енергийни проекти, подаряват ТЕЦове...

122

Анонимен

преди 6 години

сащ са палячовци и смешници, и сами знаят че нищо не могат да направят на Северна Корея.Впрочем те са силни само срещу държави които не притежават ядрено оръжие.Помийната яма сащ имат ахилесова пета йелоустоун, и никога няма да си позволят да атакуват такива държави.Достатъчно е само една бомба да падне и до 5 дни краварника ще изчезне от картата на света.

121

ядрена кочина

преди 6 години

ким чен грух ядрено комунистическо прасе

120

Анонимен

преди 6 години

какво внасяме/изнасяме от двете части на Корея Северна и Южна за последните 50 години?

119

дуро

преди 6 години

Над 50 000 човека изпратени в каторга защото "не са плакали достатъчно силно" при смъртта на вожда?????!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Нормалния разум отказва да го приеме!

118

дуро

преди 6 години

Имал Ким страхотна армия!!! Абе откачалници, с 200 г . дажба ориз и царевица на ден ква армия бре?!!??! Залитащи от глад скелети! Бомардировачи и подводници от 1956-та!! Ракетите на парада ги теглят с трактори! Одеве гледах в "тубата" едно филмче за здравеопазването там. Ужас. Бинтовете са кът, за лекарства да не говорим.

117

АВЕ

преди 6 години

КВО ДА ОБЯСНЯВАМ : СРАВНЕТЕ КНДР И ЮЖНА КОРЕЯ...ВСЕ ЕДНО ГДР И ГФР...

116

имали ракети

преди 6 години

ядрени бомби... голем праз. другари! Големо фукане. Англия и франция също имат.. Ама имат и автомобилостроене, самолетостроене, айти бизнес и т.н. А тия скъсляци комунистки нямат трици в г.за си, тръгнали да се сравняват като кварталната батка. Бе те с 47 долара заплата, имали...

115

дуро

преди 6 години

Нагледен пример какво става с част от един народ попаднал в руската орбита. Даже вече е трудно да се нарече "народ". По-скоро една зомбирана и освирепяла от глад секта дрънкаща оръжия. А "другата" Корея е с жизнен стандарт колкото ЕС, че даже и по-висок. В целия свят са чували или използват Самсунг, Киа, Хюндай..............Някой да знае име на някоя стока от *** на Ким???