128

Анонимен

преди 6 години

То както е тръгнало,нещо щом не е по кефа на шмъркелица и брюкселските зелки,вече не са гауто им ЕС.Така,в недалечно бъдеще, се очаква, да изгонят от гауто и тези държави,натикани в същото,без някой да ги е питал,след като надлежно ги ограбиха и промениха етническия им състав.Както се казва,прелъстени,ограбени и изгонени!Това очаква държавите,дръзнали да имат национална отговорност и чест - другите се заличават не само като държави ,но и като народи,което е целта на световния ционизъм!

127

Анонимен

преди 6 години

До BognostrokulumКим Трети е по-велик, Сюлиман Грузински няма водородна бомба, само фойерверки

126

Анонимен

преди 6 години

До време ене бъде жесток, ако нямат българско гражданство, оня параноичният веднага ще ги подгони за гюленци, а Германия и без това изнемогва от гастърбайтери

125

време е

преди 6 години

Незабавно да се премахне двойното гражданство с Турция за да могат всички живеещи и "страдащи" в България така нарекли се турци да могат завинаги и безвъзвратно да си заминат в Турция за да живеят "прекрасния" живот който непрекъснато рекламират в български сайтове.

124

Анонимен

преди 6 години

A OT KAKTO PRIEHA BG KO4INATA V ES HEPTEN STANA NA KENEF :)))))))DA MU MISLI GANYO 4E O6TE PO ZLE STAVA

123

Анонимен

преди 6 години

A PAK DNESA ZA6TO TAKA SE 4UVSTVA ZADALJEN DA PREPISVA POSTOQNNO OT ANTITURSKIQ DOI4E VELE ?????????????? MAY OT GERMANSKOTO POSOLSTVO HUBAVO SE PLA6TA NA TOQ SAYT

122

Анонимен

преди 6 години

ако не ги приемете те сами ще си дойдат както преди да виена.Европата и великите и сили го желаеха нашето робство! Техен ред е сега!

121

тъпи турци

преди 6 години

До ХА-ХА-ХААААААААкоето ни навежда на мисълта, че и България трябва да поиска няколко трилион от османците за 500 години идиотизъм

120

Bognostrokulum

преди 6 години

Гледам аз по новините говорят за това, как масово турси гастарбайтери зарязват всичкото си имане и се изнасят от загниващата Германия, забързани към проспериращата Ердоганска Турция. Следват ги тълби от етнически германци, холандци и други европейци, а в Анадола кипи едно строителство, едни магистрали, едни небостъргачи, едни заводи. По едно време се събуждам и гледам-краката ми отвити! Та уважаеми съседи, не забравяйте, че и ония в Северна Корея се кланят на Големия вожд и се мислят за велики.

119

До На Изток от "

преди 6 години

Само докато са млади!

118

До Питам

преди 6 години

Ти правиш ли разлика между турците и Турция на Ердоган?

117

На Изток от "ра

преди 6 години

Рускините са по -хубави от ръбатите немкини...

116

Питам

преди 6 години

А щом турците не стават как арабите и мюсюлманите в ЕС стават?Логично е че и те са същата стока,че и по зле!

115

Анонимен

преди 6 години

Не турците са виновни ,че не стават!Те никога не ставали!Виновни за всички европейци ,които им казваха че стават!

114

Анонимен

преди 6 години

една мюсюлманска държава никога не трябва да бъде приемана в европеиският съюз

113

ХА-ХА-ХАААААААА

преди 6 години

ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ, ЧЕ ТУРЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ ИСКАТ ДА СА ЧЛЕН НА ЕС,ДОЙЧОВЦИТЕ ЗА КАКВИ НИ ИМАТ ??? ЗА УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИ ЛИ НИ ИМАТ ???ВЧЕРА ПОЛША ПОИСКА 1 ТРИЛИОН ЕВРО ОТ ГЕРМАНИЯ - ОБЕЩЕТЕНИЕ ЗА 2-РАТА СВЕТОВНА ВОЙНА :)))НАДОЙЧОВЦИТЕ ЕРДОГАН ЯКО ИМ БРЪКНА В ЗДРАВЕТО, А СЕГА И ПОЛША И АНГЛИЯ

112

нещосмради

преди 6 години

масово си купуват жилища в бг.що ли?обзавеждат ги ,и чакат.чакат ,ако нещо стане ,хоп ,на безопасно място.строят цели квартали,гледам го през терасата .

111

Анонимен

преди 6 години

тиквуна сега кво ще прави, как ще се оправдава че не може да носи на ердоган ибрика в син флаг щото немското бабе ще му се кара?

110

тоалетна чиния

преди 6 години

Българопитеците нещо са се развихрили , гледам.

109

Анонимен

преди 6 години

Цивилизация и ислям са противоположни понятия, затова.