121

Анонимен

преди 6 години

Американските санкции зациклиха-- санкционираните си търгуватпомежду си и не им пука за тръмпуяк.

120

Мда

преди 6 години

Пичин продава петрол наПрасчо и не иска да губи доларчета които после тъпче в калъфите на разни музикални инструменти

119

MSC

преди 6 години

До МЗ ПРЕДУПРЕЖДАВАТова с бояришншка взе да се изтърква.Малко сменете лафа.Руснаците че пият(впрочем те се напиват определено по бързо от поляците ,които носят зверски на пиене) - това е все едно да ми казвате всеки ден от къде изгрява слънцето.Впрочем американците и те се напиват до смърт покогато и ако им остане време а и ако прекалиш много и уйски за 1000 лева да си пил ....все тая.А и защо не кажете лаф за пияните финландчета които полицията прибира по домовете?

118

редник

преди 6 години

Световната асоциация на дентолозите предупреждава , плюене и хапане на Русия , води до преждевременна загуба на дъвкателния апарат :)

117

МЗ ПРЕДУПРЕЖДАВА

преди 6 години

До редникРусофилията е вредна за Вашето здраве! Особено съчетана с употребата на Бояришник!

116

редник

преди 6 години

Преговорите между Русия и Китай са приключили ! Постигнати са договорености ! След войната , американските територии остават във владение на Китай ! Към Европа са проявили интерес Индия и Иран! Русия е заявила че страната им не изпитва необходимост от разширяване , но ще разглежда молбите за присъединяване !

115

редник

преди 6 години

Най много се печели от войните , но не от загубените ! Затова САЩ зациклиха :)

114

Боби

преди 6 години

До юбералесЗащо мислиш че Китай иска да има под опашката си държава като ЮКорея която сега е зависима политически поти на 100% от САЩ?Защо мислиш че СКорея и Китай искат да има в ЮКорея 25 бази на САЩ включително в тези дни могат там да се разположат ядрени оръжия?Така че Както каза Путин - СКорея ще ядат трева но ще завършат програмата си за оръжия. А след това САЩ или ще се съобразяват или ако стане зулум ще получат ядрена бомба в скута си.

113

Спартак

преди 6 години

"а на Запад хората просто си живеят живота и не се интересуват от съдбата на поробените народи."СМЪРТТ ЗА РОБОЕЛАДЕЛЦИТЕ!

112

Анонимен

преди 6 години

Русия - закрилницата на диктаторите !

111

Анонимен

преди 6 години

Приложиха санкции върху Русия, а сега реват " Недей си продава петрола на СК и се набутвай още". Ония *** ще се гръмнат сами, вече си направиха готино земетресенийце, въпрос на време е да объркат нещо. Жалко за народа им!

110

юбералес

преди 6 години

До БобиНе Боби, Иран или СА не са отговорни за това че Китай доставя техния петрол на КНДР. Доставчикът за КНДР е Китай и той единствено е отговорен за поддържането режима на Ким. Просто е.

109

Анонимен

преди 6 години

Няма диктатор в света който да не подкрепян от Путин.

108

Анонимен

преди 6 години

Едногънковите русофилки веднага видяха молби и клякане. Ако имаха две гънки щяха да проумеят, че зад тази "молба" стои друго. Просто им се казва, че на всички им е ясно кой подкрепя обезумелият диктатор. "Молбата" на дипломатичен език е предупреждение. Неслучайно вчера удължиха и санкциите. Ако Путин е поне малко умен ще знае какво стои зад тази "молба", а не да приказва небивалици за корейските болници.

107

Анонимен

преди 6 години

другари селски философи, фактите са тези:Докато хората на Запад си живеят живота,в Китай китайците бачкат като роби за жълти стотинкив Русия руснаците деградират като животни, а и чеченците ги *** където си поискатв България единствената ви радост е да пишете по форумитеа на Запад хората просто си живеят живота и не се интересуват от съдбата на поробените народи !

106

Анонимен

преди 6 години

Всичко е по-добро от повредени от комунизъм, крадливи, извратени селяни русофили които докараха България дотова положение !!!

105

Анонимен

преди 6 години

Зад ракетно -ядрената програма на Ким стои руската *** и Психопата Путий. Целта му е да изнуди японците да махнат санкциите а в заняна да озапти Прасчо. Путин не е един рекетьор, който скоро ще изяде дървото.

104

Анонимен

преди 6 години

Дали САЩ не се стремят точно към малка ядрена война?Тя би решила доста от проблемите им:военни,политически и ...икономически!...Ммне, явно не си запознат с проблемите.

103

До чудя се

преди 6 години

Май си прав! Досега на самсунг им гърмяха телефоните, май скоро и заводите им. За едни скапани айфони, говедарите ще запалят света.

102

Чудя се

преди 6 години

Дали САЩ не се стремят точно към малка ядрена война?Тя би решила доста от проблемите им:военни,политически и ...икономически!Представете си последствията от такава война-Ю.Корея ще бъде елиминирана като конкурент,а Китай и Япония направо ще спукат гумите!Предизборното обещание за връщане на производствата обратно в Америка ще може да бъде изпълнено,Самсунг изчезва от пазара!Отделно че всеки по света би трябвало да бъде респектиран.Жертвите естествено са без значение...