75

Не, не е!

преди 6 години

До редник Няма как да е комунизъм първо, че тогава всички сте били еднакво бедни и никой на никого не е могъл да помага,.Второ при земетресения, наводнения и аварии като тази във Враца 1966г едно, че никой извън района не е знаел второ да не би да са казвали по новините банкова сметка, в която да внасяте пари бе льохман?На кого ги пробутваш тия?Имах си аз по Новините да кажат, че в държавата има, някой който не е презадоволен от партията.Тия работи си ги разправяйте с пияниците пред блока.

74

Това живот ли е?

преди 6 години

До Анонимен 67\Абе мани, това капитализъма много зле.Искаш кола отиваш и си купуваш.Децата искат шоколади, шоколадови яйца, колелета, дънки, маратонки, отиваш в първия магазин изпречил ти се на пътя и им купуваш.Кадърен ли си имаш хубава работа и без да си член на партията.Можеш да псуваш Бойко Борисов и президента колкото си искаш.Жена ти иска пералня, печка, хладилник - една средна заплата и й купуваш.Няма нужда да познаваш някой, да даваш рушвети и да се редиш по опашки от тъмно до тъмно

73

Чужбинец

преди 6 години

До Жоро: Ти явно си роден след 89-та?

72

Анонимен

преди 6 години

На едно по - добро място.... Какво ли трябва да е преживявало това момче и защо не е споделило с родителите си? Какви са били отношенията му с тях? Ако едни дете има разбиране, любов и подкрепа в семейството си, никога не би помислило за самоубийство! Всичко се поражда в семейната среда.

71

Жоро

преди 6 години

До Анонимен 67Имало е страшни неща колкото си искаш и по време на комунизма, просто никой не ви ги е споменавал, докато сте хрупали марули пролетта на 86та

70

муспи

преди 6 години

Естествено, възниква въпроса - а ние, останалите все още българи защо стоим тука?! - Защото, - сигурен съм че е от името на българите (Б.Борисофф и още сто хиляди не са българи) стоим геройски, за да проведем скоро кървавото отмъщение! Задаващия се природен баланс, при който всички евреи (все комунисти) и лакейте им (също комунисти) ще погекат като кървава каша към Перловската и Владайската реки! Не можем на тях да кажем - ще се видим на Оня свят! Само в ада имаме среща с тях и няма да ги изпусн

69

Циник до редник

преди 6 години

Само в Германия ( тази гнилата ...западната ) годишно се събират милиарди....за тропическите гори...за инвалидите...за уличните котки и кучета...за бедствия...и...и...и!Самоче за внуци на профпредседатели...фактите са неудобни...не пасват на "социалистическата партийна линия"

68

Циник до 67

преди 6 години

Живяхте...синчетата на червената олигархия...ние живуркахме...в едно си прав...и до днес сте си така...ние също!

67

редник

преди 6 години

Знаете ли че набирането на средства за изпаднали в беда сънародници е комунизъм ? Забраниха го , богатите нямат нужда ! А вие ? И да благодарим на "***" за откровеността му !

66

Анонимен

преди 6 години

При Социализма живяхме 100 пъти по-добре отсега, при капитализма. Много добре помня и мога да направя сравнение. Сега сме 100 пъти по-зле. Няма по-страшно нещо от капиализма.

65

Анонимен

преди 6 години

ужасно е толкова малко дете, вече да иска да отиде на по-добро място, то ако имаше такова, ци.гано.рите щяха да са първи там, ако имаше господ, нямаше да умират деца!

64

Анонимен

преди 6 години

До Бау Никакви китове няма. Религиите са тези, които втълпяват на хората да са послушни тук и да плащат на изедниците и да се кланят на шефа си, пък после ще има награди на небето. Да, ама не. Жалко е ,че хората, в желанието си да са част от накаква общност повтарят като папагали и се държат като овце. Няма мисъл, няма знание, няма логика - просто следване на свръх-глупави ритуали. Резултатът от невежеството за съжаление е пагубен.

63

Анонимен

преди 6 години

До Един българинКакви натривки бре, това да не ти е изстрел с пистолет.

62

Правят ни на идиоти

преди 6 години

Самоубийство с ловна пушка, единствено може ако дръпнете спусъка с палеца на крака. Сега остава самоубилото се дете да е било с маратонки на краката!

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 61Ако беше интелигентно дете нямаше да се застреля!Аз не тези години силно се съмнявах в приказките за ,,дядо Боже" и подозирах, че един ден умираш толкова.

60

Анонимен

преди 6 години

Хладнокръвието и решимостта при подобно деяние на тези години говорят че детето е пораснал рано, с други думи не е бил като другите деца. Явно е бил интелигентно дете, което за жалост не е развило "различносттта" си в по -добра насока. Бог да го прости, съболезнования на близките.

59

Един българин

преди 6 години

Натривки за барут взети ли са?

58

Burzum

преди 6 години

*** на кой му пука ,че си жив?Дядо ти не е ли имал патрони за глиган?

57

Циник до 54

преди 6 години

Живях...И помня!Семейството беше "кулаци" защото дядо ми с наган изгонил пъдарите дошли да национализират - това, което семейството ми е имало след над 200 години тежък труд - от зори до мрак! После Гулак с Трайчо Костов и "жигосване" като кулаци! Да из пука те всичките посткомуняги - ви желая от сърце!

56

Иво

преди 6 години

Нормално. Като втълпявате на децата измислици за отвъден живот. За ад, рай и някакво имагинерно същество което управлява животите на хората. Даже ми е странно че няма повече такива случай. Детето е постъпило правилно. Много ясно, че ще иска да отиде на едно по добро място. Само се огледайте в какъв свят живеем. Нима ако ти кажат че ще идеш на едно по добро място като умреш и ти им повярваш с цялата си душа няма да го направиш????