89

Кротко

преди 6 години

Втората световна война се помни с милиони жестоко убити важни преродени като домашни хора облечени//Всички убити заедно с живите отговарят пожизнено за охраната на НАШИЯ ОБЩ ДОМ ВКЛ Целия свят и цялата Обща Вселена..подава проучващ ..Жуков на Халкин ГОЛ смаза извънземните терористи обсебили японската армия.

88

АМАН от наркомани

преди 6 години

ТАзи информация идва от Азия вероятно Порт ДАлний ..Нагли ПИАР наркомани провеждат манипулации с цел ядрени войни в региона.АМАН.Има нужда от внимателен анализ на проблемиет в региона и обезопасяване на Корея Япония Китай Виетнам и индонезия от нагли обратни принудили милиони водачи на МПС д а увреждат земята с включени режещи атмосферата скенери инсталирнаи на автомобили.ПИАР НАРКОМАНИ водят региона към ядрена война подава Сеул възмутено ..

87

JJivanov Geolog

преди 6 години

СЛед като Освободихме китай от нагли нашественици обсебили милионNата квантунска армия 1949 година се наложи да допроучим полуостров Корея.наша Важна база защитавала милиони години Европа и Азия от опасни проблеми.ЛИчно искам да публикуват информация за следното: какво е пил шефа на делегацията на МОСква в НЮ Йорк та не се е явил да наложи вето в ООН на нагла резолюция против освобождението на Корея..

86

Анонимен

преди 6 години

До Solar PowerСправедливостта е фантазия, измислена преди няколко хиляди години, която няма никаква връзка с действителността.

85

ДРОЛ

преди 6 години

До 109 Неговото дело бе свято. Човекът просто искаше една чиста, бяла и християнска нация !

84

Анонимен

преди 6 години

Всяка държава, която има военни надмощие иска да завладее нови територии. Това е от древни времена.

83

A

преди 6 години

Ким може да е смахнат и луд ,но поне може да покаже на САЩ ,че вече не е проблем разтоянието за водене на война .САЩ се намесват в конфликти по целия свят и знаят ,че не могат да бъдат засегнати ,но вече нещата са различни и може няколко щата да изчезнат от картата на Америка .

82

бошлаф

преди 6 години

До фактАко си платена ***, ще разберем, интереса клати феса, ако не, си за психиатър ненормалнико.

81

Анонимен

преди 6 години

по-глупави разсъждания на "експерти" по темата не бях чел досега.

80

Анонимен

преди 6 години

Е, поне на 122 има някакъв живот в него

79

Ники

преди 6 години

Като вземе целия свят да се откаже от гнусния долар Америката ще клекне и ще лъсне истината а именно ,че това е най изкуствената нация на света.

78

Гюнтер

преди 6 години

Промиването на мозъци върви с пълна сила!Манипулациите на медиите,вврните слуги на Шорош.Някой да,вземе да напиша краварите каква я свършиха в Севетба Корея петдесетте години?!...Ъ Ъ,май няма,такава директива!!!

77

до долния

преди 6 години

А ти какъв си им на "господарите" ти...

76

Анонимен

преди 6 години

На Ким му дреме за Южна Корея, толкова колкото и за Южна Осетия. Това, което не му харесва е че хамериканците и там си имат бази, и в Япония.

75

Обичайните

преди 6 години

Във форума обичайните се радват на Ким, но са наясно, че той може да бъде унищожен бързо и ефикасно, ако заплашва Америка. Никой няма да защити малкото диктаторче и при най-лекото му грешно движение и СК повече няма да я има на картата. И затова не е ясно на какво се радват форумните несретници.

74

Анонимен

преди 6 години

Рижавата шишарка е като обран евреин. Не знае кое по-напред да проклина, себе си или целия свят... Ким Трети го изигра и го направи на май/муна.

73

Анонимен

преди 6 години

до 106Малко им остава, затова.

72

Анонимен

преди 6 години

Южна Корея има само дълговеа Северна има природни богатстваи е независима държава...Да бе, знаем ги тия с природните богатства. Голи и опърпани гладни и жадни ходят. Природните им богатства не стават за ядене.

71

Анонимен

преди 6 години

"Дали в такъв случай Ким не крои планове да изтласка САЩ в ролята на пасивен наблюдател, за да превземе Южна Корея?"Не.

70

Един луд

преди 6 години

И на мен все ми се чудят !