12

РВ

преди 6 години

До 8Ехаааа, верно беше така! И аз си направих усилвател с лампи и транзистори от млад техник. Колони респром колко съм пренавивал....ся им дай да се епилират, татуират, да се правят на мъже без никво покритие. Абсолютно нищо не могат и не знаят. Но за това сме си виновни ние и поколението преди нас. Ние допуснахме тази анархия. Изпращайте децата си да учат навън ако искате да станат хора.

11

Бойко

преди 6 години

Не съм го виждал.

10

Бож.

преди 6 години

По времето на б.Тошо жив цигром не смееше да се весне по центъра,щото ядеше бой от всеки минувач,а бае ви Тоше си затваряше очите за това. На руснаците обаче това не им хареса и след русофилския преврат от 1989 г. нещата се промениха,а нападенията срещу минувачи с крадливи намерения почнаха да се санкционират в интерес на туркосъветската партия ДПС.

9

Анонимен

преди 6 години

Прилича ми на бот.

8

Анонимен

преди 6 години

Поредният който незнае къдее! Едно време 15 годищните карахме велосипеди търсехме плочи на западни състави от които записвахме парчета на ролкови магнетофони. Занимавахме се с електроника тогава си направих първият 20 ватов усилвател щото по магазините нямаше готови с такава мощност.Ходехме на дискотека с момичета на кафе където хапвахме пасти пиехме оранжада лимонада. Прибирахме се в 20 часа гледахме тв до 22 часа и си лягахме. На другият ден отивахме на училище. Такива бяхме 15 годишните.

7

Питане

преди 6 години

От кой квартал е този Георги? Къде живее? Кога и къде е бил видян за последно? Отличителни белези? С какво е бил облечен? С кого е бил видян? Кои са приятелите му и някой от тях виждал ли го е? Абе, хора, дете на 15 години е изчезнало и никой нищо не знае. Дано да е купон, а да не е някоя беля.

6

Анонимен

преди 6 години

Ако беше романокож,ще се появеше сам след няколко дни но той е нормален човек,а протоислямците не пускат такива,преди да са ги третирали като червен башибозук- последния руски цар.

5

Аз

преди 6 години

Какви отвратителни коментари. Дано ви става по хубаво като ги пишете тия глупости. Комплексари

4

?

преди 6 години

А той виждал ли ни е?

3

Анонимен

преди 6 години

Като изтрезней ,ще се покаже .

2

Анонимен

преди 6 години

Както винаги не давате най-важната информация: къде последно е видяно. "Напуснало дома си в София". Къде в София?

1

Анонимен

преди 6 години

Не сме.