55

СС

преди 6 години

Браво на Орбан! Истински патриот и политик.

54

Анонимен

преди 6 години

До Solar Powerвкарването на бежанци няма нищо общо с работата. това е само параван. ако искаха работна ръка, щяха да вкарат китайци или други дръпнати, които са дисциплинирани и бачкат. ориенталците са мързеливи, точат социални помощи и са агресивни като диви прассета. те дори няма да се интегрират.повечето нормални европейци още не вдяват какво става, защото са упоени.те си мислят, че фрау меркел помага на бедните хорица, а те са тук за унищожат бялата раса.поръчителите знаем кои са..

53

Ужаст!!!

преди 6 години

До Solar PowerКат гледам араби и африканци как са се размели да мият стари евопейски *** малии!И как се плодят и децата им все ядрени физици стават и от гетата излизат и в луксозните квартали отиват.Малии!

52

ФАКТ!

преди 6 години

До dдфсфИсляма е удобен съюзник на запада срещу така омразната Русия!

51

Solar Power

преди 6 години

До АнонименГермания няма проблеми. Трябват и млади хора които да работят, да плащат осигуровки и да бършат гъзята на пенсионерите. Младите трябва да са повече за да работи системата. Нека се плодят. И ние ще молим за африканци и други след само няколко години когато няма да има кой да ни плаща пенсиите и ще теглим кредит след кредит.Всичко е бизнес.

50

Анонимен

преди 6 години

До ВНикой от уредилите се, не се връща. Само гастарбайтерите, тези които не могат да се интегрират и студентите, които не са имали за цел да остават.

49

Анонимен

преди 6 години

До наблюдателавстрия не обича бежанци, така че няма опасност.германия е проблема.

48

Анонимен

преди 6 години

А В България използането на кучета не е демократично и неправомерно .

47

Хм

преди 6 години

Това си беше чиста уловка от страна на Орбан!Сега спокойно може да им каже:"Като не давате пари-гледайте си работата!"Ако му бяха дали-нямаше как да им откаже,но те не се сетиха че блъфира!Иначе Унгария не е умряла за тея пари,както нашите гербаджии,да кажем.

46

наблюдател

преди 6 години

Скоро Унгария ще трябва да строи ограда за да се пази от запад от навлеци идващи от Саудитска Австрия. Точно такава ще стане -Саудитска Австрия. Със и без пари от Европа, Орбан ще построи оградата.

45

с краката нагоре

преди 6 години

Унгария и Полша преобръщат т.н. "Съд на ЕС" с краката нагоре. Правната система на ЕС предвижда, страните-членки само доброволно да изпълняват решенията на "съда на ЕС". Съда не може да налага решенията си. Не може да има наказания или глоби.

44

До зозко

преди 6 години

Пич англичаните трябва да върнат 100 милиарда паунда.Знаеш ли кога а? Значи става.Това е бил икономически съюз и след това става политически щото богоизбраните ама хайде това е друго или е май същото.

43

Европейка

преди 6 години

Искам да видя,как Юнкер ще накара Тръмп да не строи ограда и да приеме половин Южна Америка.Какви санкции ще сложи *** Меркел на господаря.

42

Анонимен

преди 6 години

Тя тая оградка много европейска бе, с плонж се прескача!

41

Язека

преди 6 години

E тоя Юнкер не се ли усеща, че ако приемаха бежанци както той иска, то хората нямаше да имат нужда от ограда...На нас в България също ни трябва ограда, но не за да не идват, а като дойдат да не избягат.

40

Анонимен

преди 6 години

Вижте тяхната ограда и пътя! Троино по-висока, тройно по дебели стълбове, тройно по-широк път, тройно по-добра настилка и тройно по-евтина. Ноооо не е като нашата велика телена ограда! Нека ни завиждат!!!!!

39

До 45

преди 6 години

Защото сме мишки, затова.

38

Анонимен

преди 6 години

До Ви нас ни крадат, и нас ни бият, и ни изнасилват жените.. но те пак живеят по добре от нас.защо ?

37

Анонимен

преди 6 години

за съжаление дами и господа, истината е, че всичко което е под 45 градуса северна ширина не струва! стара мъдрост ;)

36

В

преди 6 години

Не случайно българите масово се връщат обратно, искат - не искат, виждат какво се случва по западните държави, питайте ги! Бъдещето на Европа зависи от балканите, защото само ние ще устоим на инвазията. Защо смятате, че Орбан и други не взимат мигранти, ясно им е всичко.