80

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"ЗАРАДИ ТОВА ЩЕЛИ ДА ОТИДАТ В РАЯ КЪДЕТО ГИ ЧАКАТ 71 ДЕВИЦИ С ЧЕРНИ ОЧИ"По скоро ги чака един дебел дълъг 30 см черен меч който ще ги прободе отзад.Може и това да търсят знам ли :)

79

Боби

преди 6 години

Аз съм ОЗ от Химически Войски - За ползванто на Хим оръжие има една АКСИОМА - Максимално въздействие и концентрация иначе просто хим оръжието е неуправляемо и неефективно. Ако хим бомби се ползват по единично това е ТЕРОРИЗЪМ.Малко информация Преди Втората световна Война Германия разработва своя вариант на РСЗО В превод Димна минохвъргачка. Разработен е за масова доставка на хим оръжия.АСАД няма смисъл да ползва хим оръжия. Има достатъчно 250 кг бомби. В такава бомба има 100кг взрив.

78

Анонимен

преди 6 години

Демек, само предположения за зарина, но приравнени с факта, че us army с един удар е избила над 30 човека по време на молитва в джамия! Браво на разследващата комисия!

77

gluposti_bezkrai

преди 6 години

с подобни "новини" се чудят, какви глупости да публикуват и как да се подмажат тук на управляващата прослойка и от 5 материала, два са измислени, другите 6 са за главния министър къде ходил...

76

Анонимен

преди 6 години

До *** че ще засадят семокрация и ще я поливат редовно .......с...кръв...

75

Хм

преди 6 години

Американците съвсем се оляха!Вече въобще не ги интересува дали версиите им са правдоподобни,направо заповядват:Вярвайте ни,иначе.. !Няма здравомислещ и що годе осведомен човек,дето да им вярва на лъжите.То впрочем,има и информационно затъмнение-някъде в евроатлантическите медии излязла ли е информацията,че сирийската армия вече е в Деир ез Зор и контролира 50% от територията на страната!А преди намесата на Русия-20%!Ясно е накъде отиват нещата,но това старателно се укрива от западните граждани!

74

Анонимен

преди 6 години

Глупости!

73

Анонимен

преди 6 години

Атаките със зарин са дело на пропагандната машина на САЩ, които изгубиха войната в Сирия! Да си спомним за химическото оръжие на Ирак, което се доказа след години, че го няма. Остана само една разрушена държава, в която САЩ засели приятелите си от Ислямска държава, срещу които се бори, като инвестира в тях. Пародия!

72

66

преди 6 години

ЕДНА ЖЕНА КАЗАЛА....

71

До 69

преди 6 години

Пишеш някакви инфантилни неща тука, но за да не изглеждаш смешен ето фактите.1.Обикновена бомба е паднала върху склад на ИД с отровни бойни вещества.2. ИД намериха дупка на пътя, за която излъгаха, че бомбата е паднала там. Правиха снимки и филмчета3. По снимките и филмчето, експертите доказаха, че лъжат. Затова ИД бетонираха района и забраниха достъпа4. После САА превзе района и покани ООН и кой ли не на място да проучват, като им гарантира безопасността. Но те отказаха, по указание от САЩ

70

Тъпак

преди 6 години

Все режимите използват оръжия за масово поразяване. И все САЩ ги обвинява. И все Русия поддържала тероризма. Талибаните аз ги създадох. ИРА получаваше пари от САЩ. Половината опозиция на Асад са от ИДИЛ, а всички сме чували, че САЩ поддържа опозицията. На всяко гърне са похлупак, разселили са си армията по целия свят, уж го защитават от лошите комунисти. А целта им е нов вид колониализъм, ограбват под благовидния предлог, че ще засадят демокрация и ще я поливат редовно

69

Анонимен

преди 6 години

ООН: Атаката със зарин е дело на сирийските силиПравителствен самолет го разпръснал в Хан Шейхун...Хайде пак поредната дебела лъжа от американските клакьори.Категорично отказаха да изпратят експерти на място и да проверят фактите като хората, но приели за достоверни данните, които им дават "умерени бунтовници" в Сирия?!?Поредната струя от потока дезинформация и инсинуации.

68

реконтраадмирал

преди 6 години

На базата на фотографии, сателитни снимки и показания на лъже-очевидци, най-вероятно, с вероятност граничеща със сигурност, баба Ангела е хвърлила бомбите с газа.

67

до 72

преди 6 години

Терористите ги подкрепят с оръжие и пари САЩ и ЕС.. Желателно е да не пускаш фалшиви обвинения за да не получиш здравословни проблеми...

66

Вярвам на Сорос !!!!

преди 6 години

Точно така е станало както се споменава в комисията - точно когато сирийската армия е в настъпление срещу ИДИЛ, Асад решава да използва Оръжия за Масово Поразяване за да обгази 5 боеца на ИДИЛ и за да може САЩ да спрат настъплението на сирийската армия и да пуснат още 100 хуманни ракети Томахоук.

65

анонимен

преди 6 години

оон да се закрие никаква полза от него само разходи и простотии не били допуснати до сирия ама твьрдят по снимки тьпаци

64

Членска карта №7

преди 6 години

Ако ще превземате Ракка, побързайте! Асад идва с голямата лопата, и никакви доклади, няма да ви помогнат!

63

Членска карта №7

преди 6 години

до 75Ееее, това вашето не се трае вече! Не говорете таквиз страхотии за нежните евроатлантически ушенца!

62

Анонимен

преди 6 години

ООН, да беше поздравило, Путин и Асад, за деблокирането на Дейз а Зор!

61

Членска карта №7

преди 6 години

До 72Истината е, че лъжеш, като дърт евроатлантик по повод оръжия за масово поражение в Ирак!