17

viktoria

преди 6 години

през 89 година раздадоха държавните пари с куфари и чували на техни избраници и създадоха мутренските кръгове, от които няма отърваване,създадоха банки с големилихвени проценти на депозити за да им внесат хората парите си и после фалираха банките за да откраднат и тези пари, разпродадоха предприятията и хората избягаха навънка, сега пък взеха решение насила да се декларират данък дивиденти ,а те самите са корумпирани и вземат пари за това и онова,ТОВА НЕ Е ЛИ ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ?

16

Ликвидация на НАП

преди 6 години

НАглите престъпници от НАП д а посочат поне една банка която да е защитена от държавата НЯма такив а у нас..Всички са источени зверски от опасни престъпници подават деца надяващи се на достоен живот у нас

15

българина

преди 6 години

в повечето случаи е лъжец и мошеник.Укрива доходи и печалби, живее в разкош, с кола по на 150 хиляди лиева, а в тая лоша държава даскала работи за 700 -800 лева ,затова не искат младите да стават даскали и скоро няма да имате даскали в държавата.Въобще далии 50% от дължимите данъци се плащат.Следва да има жестоки наказания за фирми нарушители и то със закриване завинаги на фирмата и затвор ефективно.

14

Анонимен

преди 6 години

аз нещо не схващам - как така на каса пък необложени с данък печалба.То за дивидента ясно - 5% - ами май ще се разплатят.

13

Анонимен

преди 6 години

Село село

12

Анонимен

преди 6 години

Срам ли няма сене знае не ме учудва нищо братовчеде наздраве и да ти не дреме тя коя е та да казва никоя

11

Анонимен

преди 6 години

Да нее като оная де заемала пари от тоя оня и накрая зела да се озмъква с друг мила моя братовчетке отиди на село и паси овцете на тия глупости де ми учиш другарчета нее добре но понесъм такъв че личния ти живот сие твои не си ми ни вкъщата ни в семеиството колкото до глупоститемде дрънкаш те са си твои

10

Анонимен

преди 6 години

Нито лев в крадливите б анки. Суджука и тотаджийското *** така ще ви окрадат , че даже няма и да разберете. Парите са си мои и ще ги държа където си искам,а не където оня загубеняк със струйника иска.

9

Дзъ

преди 6 години

моля да се прояви разбиране, защото несъществуващите касови наличности са = на връчените рушвети на администрацията, особено ако фирмите съществуват от договори по обществени поръчки. мерси

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3В Сащ големи пачки носят само престъпниците...най-големите престъпници у сащ изобщо нямат пари ... на тях им е позволено да ги генерират, живеейки на гърба на тези, дето "държат кеш в джоба"

7

Анонимен

преди 6 години

" (които на хартия се водят на "фирмата"), които са си дефакто мои ... " Грешиш много, парите ще станат твои, чак когато платиш 5% данък дивидент на държавата. Научете се че парите на фирмата и парите на собственика са две отделни неща.

6

heros

преди 6 години

Eh, taka ne se gradi dyrjava.Posle nqma pari za pensii, zaplati, obshtestveni i sotzialni podobreniq i dr.

5

Анонимен

преди 6 години

А колко ли, от техните меринджеи и собственици, имат заплати по 2-3 000 лева, както и служебни разходи по 20-30 000 лева на месец ? Познавам един крокозъбел, който редовно прави по 1000 лева сметка в разни ресторанти, след което ги пише "фирмени партита". В края на фискалната година, се оказва, че фирмата е изкарала, ама точно колкото да си покрие разходите. Евала и икономика !

4

Анонимен

преди 6 години

"Според данните, които сами са подали в НАП, 1289 от фирмите имат в касите си по над 1 милион лева в брой."В тези фирми има нещо гнило.

3

Анонимен

преди 6 години

В Сащ големи пачки носят само престъпниците.

2

Анонимен

преди 6 години

И кеш пари ли не можеш да държиш вече в тая *** ?

1

Анонимен

преди 6 години

абе ако фирмата си е моя, където искам ще си държа парите (които на хартия се водят на "фирмата"), които са си дефакто мои ...хайде сега кажете, че трябва да си държат парите задължително при арменския поп ...