18

Анонимен

преди 6 години

С празни приказки не става,трябва и талант,а на Гришо той ми липсва!

17

Тато из Правец

преди 6 години

На земляците от Хасковско им е през онъз работа какво мислите за тях ! И двамата са успели мъже ! А вие ще пиете бира кен и ще чакате кебапчета на промоция...

16

Анонимен

преди 6 години

тука неква селска ГМЕШ има повече Права от Другите ? Немаа стане !

15

Анонимен

преди 6 години

Аман от интриганти срам за българия гришо е единствения светен човек и него ли почнахте идете вие да вие сте срам за нацията жалки сте във всяка една свера не търпите кадърното защо от истината боли глава жалки нещастия

14

винаги истината

преди 6 години

Жалки анонимници ,вие мразите всички , даже и себе си ,затова не можете да се зарадвате на чуждите успехи Жалки сте и сте срам за БЪЛГАРИЯ

13

БЪЛГАРИН

преди 6 години

До Анонимен"наш" Григор не е твой - той е на БЪЛГАРИТЕ (истинските и достойните такива)! Не на комплексарите, ПРОДАЖНИ ***, родоотстъпници или просто предателска злобна ***, която твърди, че спи с костюм и чете книги като е будна, но не е направила НИЩО в живота си, освен да съществува и да тежи! Кои сте вие да коментирате бре :D А на Радев, Григор, Пулев и др. им е през *** за такива като вас!

12

дРЕСкодников

преди 6 години

Хохота и Смехота.ГриДи се явявя при Президента(а пък той в единствения случай без подходящ потник) усмихнат и в облекло-ще правя КУРабийки пак без Шерцингер.GriDi сгреши-ако бе показал женотръшкащо боди(голо тяло надтазово), можеше и съпругата на Президента също форми да покаже."Скоро Гри тренира на Юнак..."Апропо-най-великото БГ постижение в спорта-бившето на Хамилтън хохосва НАШЕ БГ "МОМЧЕ"-Гри Ди.F1>тенис...

11

Анонимен

преди 6 години

Няма пари за костюм "наш" Григор. Когато го снимат за реклама или като манекен, все е с чужди дрешки. То и няма къде да носи някоя прилична дреха при неговото обкръжение. Простотията си личи от разстояние. Не само си личи, а блести . Така и не успя да каже името на някоя книга. Книжка ли е не е чел в живота си или толкова знае английски, че не може да я каже. Дали ползва активно повече от 2000 думи?

10

Анонимен

преди 6 години

До aaa - най- добрият ни тенисист, по тениска при държавният глава...а-а-а, че по плувки ли да се яви?!

9

Браво!

преди 6 години

Браво на Президента Радев, който мъдро и отговорно води страната към просперитет и към евроатлантическо развитие и се грижи за колективната ни отбрана в рамките на могъщия северноатлантически съюз!Браво!

8

БЪЛГАРИН

преди 6 години

Двама ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ! УСПЕХ И НА ДВАМАТА! А на плюещите по-долу - личи си, че сте платени ***, личи си и от кои. Няма кой да ви се върже вече. Българите виждаме, че ВСИЧКИ партии се ус.аха. Единствено Радев остана като надежда - дано държи фронта и и не се отказва!

7

Анонимен

преди 6 години

Два кауня

6

aaa

преди 6 години

най- добрият ни тенисист, по тениска при държавният глава...

5

Анализ

преди 6 години

Както българският народ, така и световната общественост, вече познават добре или най-малкото усещат неопитността на президента Радев и неговата склонност често да прави груби грешки, понякога с много неприятни за страната последици.Затова, редно е вече президентът Радев да остави важните изказвания на много по-обиграния и интелигентен министър-пррдседател генерал Борисов и само да наблюдава встрани как се прави правилна политика.

4

Анонимен

преди 6 години

Тоя мое ли да е такъв дръвник, се едно са го докарали от егрека, за първи път застава пред камера...

3

Diamand

преди 6 години

Mobilizacia na bg asker...asker ima, gasti nema...

2

криста

преди 6 години

И двамата земляци, готини, чаровни и успешни.

1

Анонимен

преди 6 години

Ох, дано президентът попрестане вече да се появява пред хората, че се излагаме и ще окепазим и председателството накрая!