11

65

преди 6 години

БОЖЕ,БОЖЕ дай очи и разум на нас,че рогатия вече прекалява

10

Анонимен

преди 6 години

И аз хвърлям хайвер върху устни, прекрасно е.

9

Въпрос

преди 6 години

Само не разбрах, тоя хайвер ще доставя ли удоволствие на оная ми работа при ***, или ще пада заради специфичните движения? Не за друго, ами да знам дали да се харча да купувам на моята от това чудо на козметиката.

8

анонимен

преди 6 години

Отврат! Кой болен мозък го обяви за модно?!

7

Анонимен

преди 6 години

До перверзенА не може ли вместо хайвер да е човечета. То на практика е все едно и също. Изцърквам им спермалин на устата и в устата и готово. То и без това всички го смучат, какво му е новото... е то това е целта на цялата работа ...ама първа трява да се бръкнеш за червилото... идеята е "да се бъркаш" , нищо, че в това няма никакъв смисъл и нищо разумно... света се е побъркал тотално и в дъното са естествено шахматистите ...

6

Анонимен

преди 6 години

До Не се чудетефакт!

5

перверзен

преди 6 години

А не може ли вместо хайвер да е човечета. То на практика е все едно и също. Изцърквам им спермалин на устата и в устата и готово. То и без това всички го смучат, какво му е новото.

4

Не се чудете

преди 6 години

Големите фирми за козметика чудо правят,за да наложат възможно най-невероятни тенденции,които да са актуални само един сезон.Така си осигуряват големи печалби,стига да има достатъчно много наивници, които да им тръгнат по акъла!

3

Станишев

преди 6 години

Тази тенденция я има от много време предимно във филмите за възрастни...

2

До 1

преди 6 години

На мен ми дойсе на акъла същата мpъcoтия

1

Vlad_ko

преди 6 години

По-добре семе...