87

Анонимен

преди 6 години

Ким нашляпа краварското ***.

86

Анонимен

преди 6 години

Чудя се на нашите шумкаре из форума, наистина ли си мислите че при евентуален военен конфликт Китай ще рискува трилиони $ инвестиции от Ю. Корея,Япония и САЩ в името на някакво недорасло мамино синче от Пхенян ?

85

Анонимен

преди 6 години

Статии , статии , четем , четем ..да бе разбрахме ....САЩ умрели , Русия цъфтала ...Ким велик ...Путин красавец ....Ален Делон ряпа да яде.....ааа ...ЕС и той умрял....абе изобщооо .....ааа ....путинистите поумнели.......

84

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея е малка страна, принципно САЩ и Южна Корея могат да я окупират в конвеционална война за около 24 часа, но това ще означава война с Китай. Точно Китай е единствената опорна точка на Ким Чен Ун, колкото и ракети, ядрено оръжие и т.н. да направи, той няма къде да ги разположи и няма да има време да реагира дори.

83

Анонимен

преди 6 години

Пичове, корейците от седем милиона вече са два сета, както личи вече никой не може да ги пипне. Ние от девет станахме седем и който не е решил не се *** с нас. Някак си не случиха с новите приятели.

82

Ох

преди 6 години

Решението е лесно.1. Противоракетна системи в ЮК и Япония.2. Ядрено оръжие в ЮК и Япония.Тогава Пекин и Москва ще запеят друга рапсодия.

81

Анонимен

преди 6 години

Кучето е заровено в новата политика на рестрикция на Тръмп към Китай !И веднага китайците използват Корея и диктатора за натиск!Искат да блеснат и да принудят Тръмп да се откаже от своята нова политика!Едва ли ще успеят!

80

Анонимен

преди 6 години

Незнам кой пише тези простотии, но да си направи труда поне да проучи малко по-сериозна проблема! Първо КНДР може само да се перчи, те никога няма да предприемат нищо и това е повече от ясно както за Вашингтон, така и за Сеул и Токио. Второ Китай няма интерес да си разваля отношенията с най-големия си тръговски партьор в лицето на САЩ. Трето севернокорейската ракетна програма е меко казно смешна, технологии от 60-те и 70-те години, дори японските ПРО с лекота ги засичат и свалят.

79

Анонимен

преди 6 години

Произхождам от семейство жестоко ...Ходиш ли редовно на сбирките край Копринка?

78

Анонимен

преди 6 години

САЩ обмислят да предложат на Ким да го приемат в Г7 на мястото на Путин, а като резервен вариант - клуба на Садам, Милошевич, Кадафи или да прави компания на Осама.

77

Анонимен

преди 6 години

Какво пишат руските подлизурковци? - САЩ не могат да възспрат Северна Корея.Какво пишат свободните медии? - Руските дипломати от закритото консулство в Сан Франциско не щат да се връщат в руския рай и са поискали политическо убежище в САЩ.Друго интересно което пишат е че израелските самолети Ф35 от 2 дни кръстосват небето над Сирия и Ливан а прехвалените руски С400 и С300 не са засекли нищо.

76

Анонимен

преди 6 години

Този дребосък добре нарита мордата на вашинтонските разбойници.

75

Тихомир Геров

преди 6 години

Няма ли кой да нашляпа това кюфте два шамара от заде му по бузките? То инак ще продьлжава с гевезьлитя!

74

Един българин

преди 6 години

До: номер 78Ти ми напомни на оня виц, дето старшината на ротата обяснявал на войниците:Смейте се вие, смейте се, ама като гръмне атомната бомба после аз ще ви се смея!

73

Анонимен

преди 6 години

Това с фейсбук, ейпъл и гугъл верно е смешно.Ами като ги няма и трите фирми и светът ще си отдъхне.И без това сега използвам DuckDuckGo, телефонът ми е Samsung и фейс не използвам.

72

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът е анатемосан от св. патриарх Тихон през 1918 г. в Русия. И тази анатема си стои, никой не я маха. Няма и как да се махне.Напишете в гугъл "Анатема на комунизма" и ще ви излезе.Анатемата е църковно проклятие.Комунистите са проклети. Затова няма как държава под управление на комунисти да е добре.

71

нн

преди 6 години

От ясно, по-ясно е, че Северна Корея много бързо дръпна в ядрената и балистична насока. Как стана това? Я, как се е ухилил корееца. Който им помогна, той изрита и САЩ в слабините. САЩ в момента се превиват от болка и може би ще си оберат крушите от Корейския полуостров. Така ли стана? Светът се променя, САЩ вече го усещат, че вече не са най. Появиха се и другите големи играчи, дето ще объркат сметките на американците. Просто времето не работи за САЩ.

70

Анонимен

преди 6 години

Произхождам от семейство жестоко пострадало от комунизма ,баща ми е бил въдворяван в лагер,а семейството ни е било изселвано по политически причина ,а аз заради произхода си ме навряха да служа в кеча,затова на 10 ноември 89 г смяната на режима в нашето семейство беше приета с голяма радост и ентусиазъм и всички бяхме в първите редици на сините митинги.Сега след 28 г на национална катастрофа се проклинам ,че съм допринесъл да дойдат на власт нео-либераските евреи и продажници дето съсипаха Б-я

69

Анонимен

преди 6 години

Не съм съгласен със статията. Това, че имат някаква бомба още е нищо. Как ще обстрелват други държави като нямат свестни ракети?Ракетите им се разпадат във въздуха. Тези нямат потенциал. И ракетните им установки подозрително приличат на руските ракетни установки.Вече ако Русия им е дала работещи реално ракети могат да имат, но да се твърди, че тези сами щели да произведат как така?

68

И Суджук За Всички

преди 6 години

А що не щат да преговарят с Баце? Ние немаме атомни бомби, ама си имаме гей-парад!Да внимават всички - много сме опасни!